Tanjirače

20 cm je rastojanje izmedju diskova.
Neznam dali je sasija preteska, to cemo da vidimo kada pocnemo da radimo sa njom osovina je 30x30 mm ako bude problema stavicu vece diskove i deblje tanjire a i kucista tako da za sada ostaje ovako.:osmeh:

Molersko farbarski radovi su zavrseni ostaje da se promenu tanjiri i da se postave cistaci i da napravim paker valjke, to cemo sve posle zetve.

pf45.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

k49p.jpg

9e9o.jpg

zqa6.jpg

kpb0.jpg

- - - - - - - - - -

Ako nekoga interesuje pravicu paker valjke za prodaju, pa ko je zainteresovan neka se javi na pp.
s6r.png

Drustvo,treba mi mala pomoc..Posto moja tanjiraca(Cenejska) nema mogucnost zakljucavanja u transportu vec se non-stop drzi na klipu,hteo bih da napravim da moze da se zakljucava..Da li neko moze da mi da predlog kako to da resim..Hvala unapred.

- - - - - - - - - -

Ovako izgleda.
20111121102718copy.jpg

@Aca
Moje misljenje da bi najlakse bilo napraviti od neke kockaste cevi ili lima saviti U profil debljine mesa bar 2-3 mm koji se stavlja na klipnjacu kad je izvucena (odgovarajuce duzine koliko zelite da je klip izvucen) i onda na to probusiti dve rupe da se stavi spangla nemoze ispasti s klipnjace, i mislim da bi to bilo dovoljno da zatrzi tezinu tanurace.

@Aca
Moje misljenje da bi najlakse bilo napraviti od neke kockaste cevi ili lima saviti U profil debljine mesa bar 2-3 mm koji se stavlja na klipnjacu kad je izvucena (odgovarajuce duzine koliko zelite da je klip izvucen) i onda na to probusiti dve rupe da se stavi spangla nemoze ispasti s klipnjace, i mislim da bi to bilo dovoljno da zatrzi tezinu tanurace.

Princip blokade hedera kod nekih kombajna. Dobra i brzo rešiva ideja.::super::

Pa to je to što ti je predložio @mucobieno. A evo i slikovito toga što predlaže kolega ;

Ne obraćaj pažnju na delove jer je isečeno iz kataloga...tebe interesuje konkretno deo br 26

Aha,sada kapiram....Moze kao i na ovoj slici,samo bih kod mene mora da zavarim jednu kutiju popreko.
xpac9f.jpg

Sta mislite o ovoj tanjiraci? Cena je 3400€ plus prevoz 800€ sa carinom...
I na vlasniku je da obezbedi gumu koja pukla, lik kaze da je teska preko 3t sto ja bas I ne verujem dok je ne stavim na vagu a diskovi su oko 66cm...
i8fv.jpg

4d65.jpg

f5qs.jpg

8spy.jpg

6qzi.jpg

Nazad
Vrh