cicimoric
Član
Mislim da je to Drava. Tara nije definitivno jer je ona V tanjiraca i mnooogo mnogo teza od ove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
koliko ks je potrebno za ovu tanjiracu?
ovo nije tacno sto vise ukosis tanjire tanjiri ce ici dublje u zemlju a sto ih vise ispravis to ce ici plice (tu je presudan ugao)Sto se vise ukosi ide plice al bolje mesa zemljiste i obrnuto,ovo nevazi za prave tanjirace one idu uvek u zemlju...
zanima me ,zasto si odlucio da sam pravis tanjiracu? jer te izadje jeftinije nego da je kupis,ili zbog kvaliteta izrrade?? Nemoj da se ljutis zbog pitanjaTanjiraca ce imati 32 diska, pravim je za sebe, nije za prodaju
Ciju god da resis da kupis, obrati paznju na izvedbu gde se nalazi klip za dizanje,jacinu osovine,da li ce biti odmah sa pakerom ili ne, jer NIJE SVEJEDNO.Nadji slike consum tanjirace sa paker valjkom i bez njega i shvatices o cemu ti pricamCije su bolje tanjirace ferokop(temerin) ili tanjiraca komerc (cenej)? Sto vise pricam sa ljudima, sve manje znam