Tanjirače

Jbg kazem mislio sam da je tara doduse diskovi su manjeg precnika,ali kad sam je ukosio radi posao odlicno meni se vise svidja od V tanjirace,mnogi se ne slazu samnom ali ja sam tog misljenja!Pa sta hocete rusi kazu da 82ka ima 90ks:osmeh:

OK,kako god,da ne gusimo temu :ppozdrav:.....

@worm
Lose si informisan,kod mene nema peska,osim na sljunkari,a zemlja je ko vasa samo svetlija :off_topic:.

evo par slika od mene sto sam proletos tanjirao oranje posle izvezenog djubreta,2 puta sam tanjirao,djubre je bilo kao tepih razbacano,oba puta rus ide 6-tom,tanjiraca je adutova 28 diskova i teska 1380 kg(ja je merio) nije do kraja ukosena jer mi rusa onda kosi i tesko mu je,ali i ovako radi savrseno kad malo vratim i da prednja vuca je stalno ukljucena..
27042013449.jpg

27042013448.jpg

27042013447.jpg

27042013446.jpg

- - - - - - - - - -

i vidi se na slikama koliko ide u zemlju,koliko se diskovi sijaju...ja sam prosle godine potanjirao sa njom preko 100 jutara,sve sa rusom i prezadovoljan sam..ne greje se nikada,ako se naravno tera normalno,nije mu tesko i sto je jako bitno extra uradi

Presudno je što je tanjir zaobljen i kad se ispravi ,sedne na oblinu i neće ići u zemlju kao crtalo što kaže @Nikola @Tako da se i ja slažem sa vama.

Cije su bolje tanjirace ferokop(temerin) ili tanjiraca komerc (cenej)? Sto vise pricam sa ljudima, sve manje znam

Neljutim se, ovde smo da pricamo i da se dogovaramo
Hteo sam da napravim tanjiracu po svojoj zelji i iz iskustava mnogo ljudi sa foruma i iz prakse, a i imao sam ovog silnog gvozdja pa sam hteo da potrosim to a i da mi ostane novaca u dzep za nesto drugo, a i volim da radim ovakve stvari.
evo snimka od jedne masine koju sam ja isto napravio

Cije su bolje tanjirace ferokop(temerin) ili tanjiraca komerc (cenej)? Sto vise pricam sa ljudima, sve manje znam
Ciju god da resis da kupis, obrati paznju na izvedbu gde se nalazi klip za dizanje,jacinu osovine,da li ce biti odmah sa pakerom ili ne, jer NIJE SVEJEDNO.Nadji slike consum tanjirace sa paker valjkom i bez njega i shvatices o cemu ti pricam :ppozdrav:

Nazad
Vrh