Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Druze imam ja jedno pitanje za tebe...zasto bi se zajebavao sa nosenom tanjiracom kad imas solidan traktor za vucenu?Drustvo zanima me kako se krecu cene od jeftinijih do skupljih NOSENIH tanjiraca V 24 i V 28 nasih proizvodjaca. Ujedno ako vam nije tesko navedite proizvodjaca. Dali su primera radi sve V 28 nosene tanjirace iste kilaze ili variraju od proizvodjaca do proizvodjaca? I zadnja stvar dali Ursus 904 moze vuci bez problema nosenu V 28 tanjiracu?
Moj belorus 1025rm vuce 3m,metalvolf sa precnikom diska 560!koja tanjiraca bi bila idealna za belorusa 1025 rm mislim na zahvat, proizvodjaca i precnik diskova? hvala
Moj belorus 1025rm vuce 3m,metalvolf sa precnikom diska 560!
Za 1025 nikako vecu od 2,8 m.Znaci,28 tanjira ne veceg precnika od 560mm i razmakom izmedju njih ne vise od 200 mm.Za sve preko toga,treba i vise ks.Treba imati u vidu da je cesto potrebno maksimalno ukositi baterije,a tad je tek potrebno i poprilino snage.Za pravi efekat,potrebna je i brzina,samim tim i snaga.To je moje misljenje i iskustvokoja tanjiraca bi bila idealna za belorusa 1025 rm mislim na zahvat, proizvodjaca i precnik diskova? hvala
Zasto mislis da je 460 mm jos bolji izbor? Koji je razmak izmedju diskova na nosenoj tanjiraci V28-510 mm? Jel imaju neki standard ili moze se poruciti sa manjim razmakom od 200 mm?Nisam radio sa njom al vidim u selu njive koje su odradjene nosenom tanjiracom (nove), koliko su jeftinije od vucene toliko i losije urade posao.
al kad si vec odlucio 510mm je bolji izbor od 560mm, a 460mm bi bio jos bolji izbor.
Ja druze sa 1025 vucem consumovu od 3 metra sa 30 diskova nazubljenih od 560 mm i zadovoljan sam.Profil je 100*160 bez valjaka.I po meni je to maksimalna tezina i sirina za njega,sve preko je suvisno,jer i ovako ja nisam ukosio do kraja osovine i dosta sam zadovoljan kako radi.Sada ce je vuci zetor od 130 konja i nadam se da cu moci da je ukosim do kraja.Radim sa njom baste posle krompira,spremam za kupus bez oranja,jesenas je spremala za zito u kukuruzovini bez problema.Jedan strucnjak mi je rekao pri odabiru tanjirace:bolje uzmi tezu,pa ako nemoze da je vuce digni je na tockove.Mada sam video na nekim tanjiracama da imaju cepove u kojima se moze sipati ulje,da bi otezala.Pa se sada ti odliuci.koja tanjiraca bi bila idealna za belorusa 1025 rm mislim na zahvat, proizvodjaca i precnik diskova? hvala
Takva tanjirača je za 82-92-ku Rusa.Mala je za 1025.