velja imt 540
Član
ako ima dovoljno vozaca da ih iskoristi maksimalno moze dosta da obradi pa rus sam obradi 100 jutara ,znas onu kosa ima al kosaca nema
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa ako nije velika razlika u ceni od 24 i 28 ja bi na tvom mestu uzeo od 28 pa bi skinuo tih 4 tanjira i kad kupiš veći traktor samo vratiš tanjire.
Bezpotrebno skidati diskove kad na ovom forumu ima najmanje 100ljudi koji vuku sa MTZ80ks vucene od 28 diskova .Fora nije toliko u tome koliko diskova ima vec koliko je teska i koliko su ukoseni diskovi.Pa ako nije velika razlika u ceni od 24 i 28 ja bi na tvom mestu uzeo od 28 pa bi skinuo tih 4 tanjira i kad kupiš veći traktor samo vratiš tanjire.
Ovo stvarno nisam znao i prvi put sad cujem.Moguce da je kod nas drugacija zemlja,ali sto su tanjiri vise ispravljeni,ide plice.Sto se vise ukosi ide plice al bolje mesa zemljiste i obrnuto,ovo nevazi za prave tanjirace one idu uvek u zemlju...
Evo moje Lemindove 34 diska,1,5 godina radila,5 vec stoji
Ima i za male traktore....Kad su tanjiri ispravljeni "izgledaju" kao crtala i automatski ide dublje,kontas...