Tanjirače

Ja sam je gledao kako radi u zemljistu gde je palo mozda par litara kise malte ne jaka rosa uradila je posao ne moze bolje.Ko seje manje povrsine moze da odradi posao ali ipak vucna je vucna.Nije ni pametno kupiti vucnu dati 3 000e uraditi 10ha i da stoji pod supom.

To se slazem sa tobom Grunt ali bi ipak vole o (zelje su jedno a finansije drugo) da ipak kupim vucnu.. Jer kod mene u selu je ta vucna tanjiraca relativno nova stvar i sad svi trce da im radis usluzno par hektara... Tako ce i biti ako uzmem sebi vucnu imacu da uradim svojih 20h i jos 10 maksimum usluga... Ja mislim da ce da se isplati... ??? :sta:

Dobro se preracunaj koliko te voli komsiluk znas kakvi smo mi narod!:bravo:ja cu verovano uzeti ovu nosenu za svoje potrebe a i ako se jesen okisa tanjiraca nema sta da trazi u njivi,jbg ima tu svega ti odluc.Ako imas mogucnosti uzmi vucnu!

Komsiluk me nikako nevoli... :haha: :haha: Ali ima da se radi kod prijatelja (dzabe :haha:) salim se ma nacice se za neku uslugu sigurno... Nadam se da cu imati mogucnosti da kupim vucnu.. Kupio bi jednom ali kako treba...

2h2guc2.jpg

Ima dobrih tanjiraca sa manje izvikanim imenima, skoro svi koriste iste proizvodjace diskova, a promer i debljinu rama treba svakako proveriti

Uff ova tvoja druze mi se bas svidja... Koliko mogu da vidim ona je sa 28 diska... Ko je proizvodi i jer ima sa 24 diska??? Unapred hvala... :ppozdrav:

2z6tc7s.jpg

jesenas dobila naknadno i pakere 28 diska" svugde " Ruja vuce, samo biraj brzine( ima ih dovoljno)

Ja sam se ipak odlucio za V 24 diska nju ce moj 820 jos lepse da je vuce... Nemam potrebe za vecom tanjiracom i da opterecujem traktor jer ko zna kad ce i ako ce da dodje pojacanje u vidu veceg traktora... Da planiram da uzmem veci traktor uskoro sigurno bi kupio 28 pa bi sa njom progurao jednu dve godine sa 820 a kasnije bi je preuzeo veci traktor ali posto neplaniram uskoro da uzimam veci traktor (bar tako sad mislim) onda cu da uzmem 24 i sa njom da radim nekoliko godina sa 820... :ppozdrav:

Ja sam se ipak odlucio za V 24 diska nju ce moj 820 jos lepse da je vuce... Nemam potrebe za vecom tanjiracom i da opterecujem traktor jer ko zna kad ce i ako ce da dodje pojacanje u vidu veceg traktora... Da planiram da uzmem veci traktor uskoro sigurno bi kupio 28 pa bi sa njom progurao jednu dve godine sa 820 a kasnije bi je preuzeo veci traktor ali posto neplaniram uskoro da uzimam veci traktor (bar tako sad mislim) onda cu da uzmem 24 i sa njom da radim nekoliko godina sa 820... :ppozdrav:

Ja mislim da ces se pokajati ako uzmes od 24 lista.

Posto sam od majevicinog valjka napravio valjak po svojoj zelji i volji, sada mi je ostala sasija od majevickog valjka i to planiram sada da prepravim u tanjiracu za traktor od 130 ks ako neko ima neku ideju neka mi kaze sve ideje i saveti su dobrodosli, u planu je da bude V tanjiraca sa paker valjcima, evo kako izgleda sasija od valjka,
imag0256el.jpg
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]

imag0255w.jpg

ovako je izgledao pre nego sto je isecen
2n1i737.jpg

Ćiro pisano je barem 10 puta ako ne i više o tome koliko diskova treba da ima tanjirača da bi je Sovjet vukao.Prelistajte temu,odgovori su ovde.

Nazad
Vrh