Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moracu negde naci da probam. U selu niko nema takvu. Svi imaju 28+ diskova i vuku sa rusima 820 pa na vise.
Ima Goran Bajčev iz placa od 26 diskova, trebalo bi samo da odeš i vidiš ali moje mišljenje je da 558+vučena tanjirača (oko 1000kg) MISAONA IMENICA !!!
Ja sa MTZ 952 vučem 28 diskova (1680 kg) i u težim tj vlaznijim godinama hoće traktor da se zanosi (kosa vuča) iako napred ima 450 kg tegova a zamisli šta bi tek 558-ku uradila tanjirača !!!!!!! Traktor bi se kretao kao ker kad ide u švaleranciju
Nemoj misliti da podcenjujem 558 jer ga i sam posedujem i mislim da je lagan i nejačak za tu vrstu posla
Kupi tanjiracu 24 diska, sa diskovima f 510. Ima 558 da je vuce sigurno. Ja takvu tanjiracu vucem sa Rakovicom 65 u prvoj brzini, za sada bez problema, imas i video zapis u temi Rakovica, pa mozes pogledati... Ako je vuce Rakovica, moze i 558.Ova tema je malo zamrla pa da je aktiviramo.
Kako smo prosle godine placali da nam tanjiraju za zito, ove godine hocemo da kupimo svoju vucnu tanjiracu. Traktor je 558 sa solidnim motorom. Do sada je radio sa 24diska nosenom OLT i to moze ali treba ici 3 puta gde vucna prodje jednom. Gledao na sajmu ADUT Utrine 24 diska vucna, kaze mi prodavac da moze 560 da je vuce. Cena 2500e sa PDV. Diskovi su 560mm a razmak je 20cm izmedju diskova. Zaboravio sam osnovnu stvar da pitam a to je koliko je teska tanjiraca!
Da li mi neko moze reci da li ce 558 biti kadar da se nosi sa tom tanjiracom? Ili jos bolje pitanje, do koje mase tanjirace i promera tanjira smemo da idemo a da 558 moze da radi sa njom?
Tanjiraca komerc 3300-3500, ferocoop 3800, cini mi se da su te cene.Zna li neko posto su te vucne V28 na sajmu sada?