markokurjega
Član
Ja imam leskovačku 24 tanjira,i prezadovoljan sam ,napred nazubljeni a nazad glatki tanjiri,prošle godine sam menjao sve ležaje (drveni) izašlo me 900 din za sve komplet,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gori mi pod nogama za lezajeve,jer polovinom juna moram potanjirati leniju oglednog kukuruza.
Opusteno nije mi hitno,a nudi mi se tanjiraca 20 diskova,da se malo igram fergusonom,a samo joj navodno jedan lezaj fali.
Gori mi pod nogama za lezajeve,jer polovinom juna moram potanjirati leniju oglednog kukuruza.
Opusteno nije mi hitno,a nudi mi se tanjiraca 20 diskova,da se malo igram fergusonom,a samo joj navodno jedan lezaj fali.
Mnogo je bolja leskovacka od oltove jer bolje radi i ide dublje.Olt je laksa za vucu,ali ne moze u dubinu.Tako da,moj savet-leskovacka i to od 20 tanjira,nikako 24.I ne treba da te buni ako su tanjiri ravni,brusilica to moze da sredi.pa neko kaze leskovacka losije radi, ali jeftiniji lageri, dok drugi olt bolje radi a skuplja za odrzavanje... a inace uzecu da je nazubljena rendasta i napred i pozadi
- - - - - - - - - -
pa jbg, imam jedinog tog imt 539, tako da sta cu moram se po njemu upravljati, a da li moze da vuce 24 diska
Mozda bi i bila da nije dosla do mene,tj doci ce i nece biti na prodaju.jel na prodaju ta tanjiraca?
na vasaru u rumi, i u svakoj prodavnici su oko 80 din
Moguce da je drugar platio 8 komada 600din.
Onda ja nisam dobro razumeo ili je bio neki nesporazum... Sve jedno moja greska.. Pitacu sutra ako idem do grada koja je cena kod mene..
- - - - - - - - - -
Moguce moguce nego ga ja nisam razumeo izgleda...
Miloš539 , znam da imaš samo 539 , šta ima veze može on sve da završi , nego ti kažem da možeš sve raditi i to bolje i bez tanjirače . Bolje uzmi neki mali ali dobar sjetvospremač ili slično .