Tanjirače

Ja se malo salim , ali tanjiraca nije losa , samo da se lezajevi zamene , podmazu i bice ok. Nije za prodaju kupio sam je za nase potrebe. A sto se tice farbanja , ja bi voleo da je moj brat ofarba , pa makar cetkom , ali cisto sumnjam. Najgore mi dodje to sto jos jednom moram da idem 700 ili 800km u jednom pravcu da je natovarim.

Planiram da uzmem za 577 nosenu tanjiracu sa 28 diska. Jel zna neko kako se krecu cene novih konkretno Consum ??

Ja pre nekoliko dana zvao za Tara tanjirace od 24 diska za Belarusa 820 i cena je 3100 (sa debljim,jacim ramom) bez valjaka... Bice kupovine... :bravo:

Planiram da uzmem za 577 nosenu tanjiracu sa 28 diska. Jel zna neko kako se krecu cene novih konkretno Consum ??

Nisam bas siguran da ces da je tako lako nosis, kod mene komsija ima 577DV novi tip i nosi Consum-ovu 24 i mogu ti reci da sam gledao i da ima posla za traktor, nije uopste laka, ako imas negde mogucnost bolje je da probas nego da kupis pa da je ne koristis onako kako treba, mislim na brzinu :)

Jeste za vucnu tanjiracu 24 diska bez valjaka.. Kako oni kazu sa debelim jacim ramom... Pitao pre nekoliko dana.. :ppozdrav:

23092010037.jpg

Stara Od pre 3 god....

U nekim ranijim postovima je bilo losih komentara za gazdu iz Ceneja. Da li je to u ptanju ovaj gazda? Po ovoj ceni vise se isplati kupiti novu 24 diska, nego platiti polovnu 28 diskova za 2500 evra, koja ce 820 biti knap, taman a mozda i prevelika.

Po meni 820 uopste nemoze lepo da radi sa tanjiracom od 28 diska jer je to previse za njega... Ja mislim da je za 820 pun pogodak tanjiraca od 24 diska... kojih losih komentara za Gazdu je bilo????

Upravo to. Ja imam 28 diskova vucenu v tanjiracu i vucem je torpedom drugom brzom(crni zec) ladno jer ima 1170 kg,a conzumovu mogu da vucem u prvoj i to ako je drzim na tockovima. Na ovom videu idem drugom brzom i to drugi put.

Nisam bas siguran da ces da je tako lako nosis, kod mene komsija ima 577DV novi tip i nosi Consum-ovu 24 i mogu ti reci da sam gledao i da ima posla za traktor, nije uopste laka, ako imas negde mogucnost bolje je da probas nego da kupis pa da je ne koristis onako kako treba, mislim na brzinu :)
Nemam nikog u blizini sa nosenom od 28 diska da probam, medjutim u medjuvremenu sam saznao od jednih ljudi a i ovde sam procitao da su Consum-ove jedne od tezih tanjiraca, tako da 577 bi mogao da nosi iskljucivo sa 24 diska kao sto si rekao. Upravu je Boris i kod vucenih i kod nosenih treba najpre gledati tezinu pa onda diskove.

U nekim ranijim postovima je bilo losih komentara za gazdu iz Ceneja. Da li je to u ptanju ovaj gazda? Po ovoj ceni vise se isplati kupiti novu 24 diska, nego platiti polovnu 28 diskova za 2500 evra, koja ce 820 biti knap, taman a mozda i prevelika.
Svakog trećeg su u Rumi na vašaru,tanjirače im izgledaju dobro,čak mi deluju i bolje od konkurencije
sad kakav je gazda i koliko poštuje dogovoreno stvarno ne znam...
jesenas sam bio u pogodbi da kupim od njih 28 diskova 1600kg ali mi je izletela parcela uz mene da kupim pa je tanjirača ostala za ovu godinu

Ja sam 2,3 godine radio sa imt 587 i sa lemindovom nosenom tanjiracom 34 diska i nije mu bilo svejedno

koja je bolja za imt 539 , olt ili leskovacka(lemind), naravno mislim na20 tanjira, treba da kupim ovih dana pa me zanima iskustvo, odrzavanje, koja bolje tanjira, laksa za traktor...

Nazad
Vrh