Tanjirače

Travnik stvarno dobra.Počev od sistema zakretanja pa do ukupne stabilnosti. Malo boja ružna. Međutim član @miloš539 @nema nju u opticaju .Leskovačke bi bile moj izbor .Sve Leskovačke hoće dobro u zemlju,bar one stare su imale jako tanke a kvalitetne tanjire...

Šta će ti tanjirače za 539 , nemoj kupovati nikakve . Malo promijeni neke navike u vezi oranja , više se druži sa brnačama malo ih optereti nekad ako treba itd , vidjećeš da se može živjeti bez tanjirača kad već nemaš veći traktor.

Šta će ti tanjirače za 539 , nemoj kupovati nikakve . Malo promijeni neke navike u vezi oranja , više se druži sa brnačama malo ih optereti nekad ako treba itd , vidjećeš da se može živjeti bez tanjirača kad već nemaš veći traktor.

Potpuno se slazem... Imao sam tanjiracu OLT 20 diska i nikad ali nikad ja nisam tanjirao sa njom... Mozda moj deda nekad sa Vladimircem odavno ali od kad je dosla Rakovica nikad vise nije tanjirala sem po nekad bastu... Jednostavno nista ne uradim sa njom kako treba vozikam se po njivi,toliko je lagana... Jos malo pa u moje dvoriste stize prava tanjiraca ali za 820 (vucna)...

pa neko kaze leskovacka losije radi, ali jeftiniji lageri, dok drugi olt bolje radi a skuplja za odrzavanje... a inace uzecu da je nazubljena rendasta i napred i pozadi

- - - - - - - - - -

pa jbg, imam jedinog tog imt 539, tako da sta cu moram se po njemu upravljati, a da li moze da vuce 24 diska

pa neko kaze leskovacka losije radi, ali jeftiniji lageri, dok drugi olt bolje radi a skuplja za odrzavanje... a inace uzecu da je nazubljena rendasta i napred i pozadi

- - - - - - - - - -

pa jbg, imam jedinog tog imt 539, tako da sta cu moram se po njemu upravljati, a da li moze da vuce 24 diska

Nikako ti ne bi preporucio OLT 24 diska...

- - - - - - - - - -

Ja sa OLT 24 diska i sa Vladimircem tanjiram bastu ali nije to ta brzina i mislim da bi mu bilo tesko da je neka velika njiva upitanju... :ppozdrav:

Koliko kosta jedan lezaj za tanjiracu od 20 diskova,ne znam da li je metalni ili drveni,ali neka cena od prilike ?

Pa prvo moras da znas jer je drveni ili metalni jer nije isto... Menjao sam kod druga pre nekoliko dana drvene lezajeve i cena je bila 600din jedan a za metalne mogu da se raspitam sutra kad odem i grad ako ti je hitno??? :bravo:

Gori mi pod nogama za lezajeve,jer polovinom juna moram potanjirati leniju oglednog kukuruza. :osmeh:
Opusteno nije mi hitno,a nudi mi se tanjiraca 20 diskova,da se malo igram fergusonom,a samo joj navodno jedan lezaj fali.

Nazad
Vrh