velja imt 540
Član
bratstvo novi travnik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Šta će ti tanjirače za 539 , nemoj kupovati nikakve . Malo promijeni neke navike u vezi oranja , više se druži sa brnačama malo ih optereti nekad ako treba itd , vidjećeš da se može živjeti bez tanjirača kad već nemaš veći traktor.
pa neko kaze leskovacka losije radi, ali jeftiniji lageri, dok drugi olt bolje radi a skuplja za odrzavanje... a inace uzecu da je nazubljena rendasta i napred i pozadi
- - - - - - - - - -
pa jbg, imam jedinog tog imt 539, tako da sta cu moram se po njemu upravljati, a da li moze da vuce 24 diska
Koliko kosta jedan lezaj za tanjiracu od 20 diskova,ne znam da li je metalni ili drveni,ali neka cena od prilike ?
ma kakvo odrzavanje to zamenis lezaje i 4-5 godina si miran
metalni 1100din a drveni 55din
ma kakvo odrzavanje to zamenis lezaje i 4-5 godina si miran
Ja na moju Olt 20 (sad sam je prodao) jednom menjao lezajeve a samo ona zna koliko godina ima
Joj druze gde nadje drveni za 55 dinara komad???? Moj drug kaze da platio 600 din u prodavnici....
tako svi kazu... mada, ja mislim da toi sve zavisi koliko radis sa njom