Tanjirače

Ferocoopova u Hr nosena 3,2m kosta 3300e a 3,4m oko 3800e. Vucena 3,2m laksa je 5000e a teza varijanta 6000e. Nesto od toga bi kupio pa me zanima imam li racuna ici po nju u Srbiju ili kupiti ovdje.
Malo mi je problem sa okretanjem u njivi jer malo koja zemlja ima put na kraju gdje bi se okreto pa bi radije isao na nosenu.

da malo razbijem mit o tome kako sve x tanjrace prave bankove na sredini , proba francuske tanjrace Quivognue od mog molege

Odlicna je tanjiraca! Mislim da sam je video u oglasima. Nego, zasto ne podigne tockove gore dok radi? Na snimku izgleda kao da ne mogu da se dignu vislje.

Ma samo probali malo,moze i ima na klipu da se nasteluje koliko da spusti tockove tj koliko da digne(preko hirdraulicnog ventila) tanjiraca je ekstra i meni se svidja osovine 40 x40 a najvise mi se svidjaju kucista livena sa 2 lezaja i cetri semeringa mada i sasijski nijedna nasa nemoze da joj pridje a svidja mi se sto moze i u transportu da se sklopi ,
i na kraju da kazem video by ja :osmeh:

Prave prave samo ako se nenasteluju dobro da vidis koji grobovi ostaju za njima !!!Nisi imao prilike da se uveris jos ali polako bice neki slucaj !!

Potrebna mi je pomoc, dali znate mozda gde se mogu nabaviti tockovi za tanjirace sa glavcinama kompletni i sa parcetom osovine, to su oni tockovi koje svi ovi proizvodjaci tanjiraca koriste, cuo sam da ima u Malom Idjosu ali neznam gde i posto su, pa bi mi svaka pomoc dobro dosla.
Evo kako to treba da izgleda

Uploaded with ImageShack.us

, cuo sam da ima u Malom Idjosu ali neznam gde i posto su, pa bi mi svaka pomoc dobro dosla.
Evo kako to treba da izgleda

Bell Impex se zove firma iz Malog Idosa broj telefona nemam

[h=1]BELL-IMPEX, Mali Iđoš[/h]
Adresa: NARODNOG FRONTA 8
24321 Mali Iđoš
SR.png
Srbija

Telefon:
  • +381 24 731001

Telefaks:
  • +381 24 731468

dalibor 79@ Dobra tanjirača.Kad inženjeri koriste ono što su učili i zašto su plaćeni . Snimak, by ti, jedan od lepših.::super::

Ovo je po meni bolje od bilo koje vucene tanjirace. Koliko ks je potrebno za ovakvu od 3 metra?

Nazad
Vrh