worm
Član
Moj drugar je uzeo jesenas lepu dzondirku X 28 i vuce je lako sa MTZ 552. Platio je nekih 1800e malo istroseni prednji tanjiri ali moze jos dosta da radi.Nigde kidana i varena nije jako lepa tanjiraca ali treba juriti oglase
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Moze, mesto diskova se ubace podloske. Al onda ne mozes da uradis skroz do komsije, ako on nije skinuo usev, npr ti spremas za zito a on nije jos skinuo kukuruz.Jer moguce polovnu kupiti sa 28 diska vucenu i skinuti cetiri diska i napraviti da bude 24 diska? Time bi rus 820 mogao vuci lako(brzo) ovakvu tanjiracu?
Bice i slika prednjeg dela, ja mislim da nije rucne izrade, iako jeste onda je prekopirana neka tanjiraca. Pre svega meni je bitno kako uradi posao. Slike cu postaviti uskoro, tj. cim odem u selo da slikam. Pozz@Manjevic
Ovo nije fabricka,nego rucna izrada? Ako moze neka slika prednjeg dela,oko rude i ove opruge.
cira92
Uglavnom se rade od 28 tanjira i vise i njihova cena je od 3000 pa na gore.Od 24 mozda bi mogli da urade po narudzbini,cena verovatno + - 2500 evra
Manjevic kako je vuce Rakovica, jel podizes skroz tockove u radu ? I koliko si je platio ?
Samo sto je tesko naci polovnu od 24...
Jedina muka koja me muci... Ali ne odustajem ja od moje namere da kupim 24 diska.. Polako ne zuri mi se ima vremena do tanjiranja za psenicu..