Zmaj 151
Član
ja sam cuo i uverio se da teze idu v tanjirace no dobro,ovu je vukao dajc agrofarm 100Imajte u vidu da se X tanjirače teže vuku od V.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja sam cuo i uverio se da teze idu v tanjirace no dobro,ovu je vukao dajc agrofarm 100Imajte u vidu da se X tanjirače teže vuku od V.
Mi cemo pokusati sa YTO 1204
Pa znam da ne spada u teske tanjirace,ali ova je jako slicna toj tanjiraci tako da bi je yto bez problema vukao
Meni se svidjalo kako je radila u 2 prohoda jako lepo i sitno radi,dok druge V tanjirace hoce da izbace dzombe..ali morao sam da je prodam zbog sirine stalno sam morao da obidjem okolo sela da bi izasao na drugi kraj jer nisam mogao da prodjem na most sa njomkako drava radi u odnosu na adut,ferokop i sl. tanjirače
moguce je da je to da bolje usitni zemljuMoze li mi neko reci cemu sluze ovi probuseni tanjiri za tanjiracu posto ovo prvi put vidim.
moguce je da je to da bolje usitni zemlju