Vlada B.B
Član
Evo i moje tanjirace.U pitanju je MBV Vrsac ,30 diska i 3m zahvata,a teska je oko 1550-1600kg
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Odlicno.Ja sam se dvoumio izmedju Adutove i Consuma,i odlucio sam Consum,isto 3m,30 diskova 560cm,a i tezine su priblizno iste,zakosenost je na pola.Profil je 160*100.
Koliko tanjira ima tanjiraca kad nemas snage za skroz ukositi???1025 na pola gasa 12 km nosi madjarsku metalwolf 30,i ne valja ni mnogo brzo,ni mnogo zakoseno,jer onda diskovi imaju prevelik ugao-ne radi posao...ja drzim kod sebe zakosenost na 70%...@mucobieno.2008. nisam cuo za ferokop,samo za taru,adut,zmaj,mbv i naravno consum.Tada nisam bio clan nijednog foruma pa da se konsultujem sa kolegama.Malo sam gledao izgled rama,sirinu,tulke,precnik diska,razmak diskova,dal ima sklopljen ugovor o saradnji sa PK bankom,jer je onda uvek manja kamata i naravno cenu.
@dragan.Moja tanjiraca nema valjke,bili su sa doplatom od 800e,mnogo mi je tada bilo.Tezinu su mi oni rekli,nikad nisam proveravao.Tulci su od cevi,i kazu da je debljina zida rama 6 mm.Bila je varijanta 100*100,ali mi je drugar preporucio da uzmem tezu,ako mu je muka dignes je malo na tockove,a ako mu je lagana sta ces onda.Mislim,ima resenje i za to,kao kolega Vlada B.B,ali zadovoljan sam.Dosta basti spremljenih i dosta njiva za zito sredjeno.Voleo bi da imam malo jaci traktor da mogu skroz da ukosim baterije,inace tockovi su podignuti sada uvek do kraja,da vidim kako radi u fulu.
Kakav je bre ovo korovis?Orano a kao da nije.