Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
U potpunosti si u pravu jer i ja imam 90-ku i MBV V28 tanjiracu Torpedo se igra sa njom 2 crni zec i samo gasE kad sve ovo citam dodje mi da opet kupim Torpeda. Ja sam sa mojom devedesetkom vukao V28 MBV zakosenu do kraja i prlicno duboko je i isla, sa i bez prednje vuce. Oseti se razlika malo kad se ukljuci prednja vuca a i manje trosi kad se ukljuci ali je prilicno dobro vukao i bez nje
E kad sve ovo citam dodje mi da opet kupim Torpeda. Ja sam sa mojom devedesetkom vukao V28 MBV zakosenu do kraja i prlicno duboko je i isla, sa i bez prednje vuce. Oseti se razlika malo kad se ukljuci prednja vuca a i manje trosi kad se ukljuci ali je prilicno dobro vukao i bez nje
Torpedo 90 je 6 cilindara i dok ga je Kum imao oni su pumpu podesili mu na 105-108ks. Traktor je jednostavno bio zivotinja. Sada sve te prikljucke vuce NH T5060 i nema tu zestinu kao Torpedo. Dobro naravno da su menjac na TD 90 2 puta odtvarali, ali to je potrosni deo na tom traktoru
Inace za 820 ravan most, da li je bolje vucna od 24 diska i 1200-1300kg ili 28 diskova oko 1400kg? Dakle hocu ljudski da radim, a ne da se pati traktor.
Inace za 820 ravan most, da li je bolje vucna od 24 diska i 1200-1300kg ili 28 diskova oko 1400kg? Dakle hocu ljudski da radim, a ne da se pati traktor.