Tanjirače

Kada sam kupovao proslu tanjiracu, savet strucnjaka je bio da kupim sa oba reda nazubljenih tanjira.

04da5e4daaf91b.jpg

Da li neko zna nesto o ovoj tanjiraci? Kako uradi posao i koja joj je tezina? da li je npr. teza od leskovacke?
Ovaj model tanjirace,na vasaru bio 300e,jos ofarbana kao nova.

ja sa 539 lako tanjiram zemlju sa tanjiracom od 20 diskova prednji su nazubljeni a zadnji glatki

- - - - - - - - - -

ja sa 539 lako tanjiram zemlju sa tanjiracom od 20 diskova prednji su nazubljeni a zadnji glatki

Kod nas sa IMT 577 vuku vucnu tanjiracu V24 tanjiraca komerc, i covek kaze da traktor bez prednje vuce ne moze ni da je mrdne, a gledao sam kako radi, i sa prednjom vucom je jedva vuce. I jako polako ide.:ppozdrav:

Ima ljudi koji sa 577 bez prednje vuce vuku tanjirace od 24 diska, a sa prednjom vuku i 28 diska, ima clanova ovde na forumu koji tako rade....

Ova gore pomenuta je malo predimenzionisana za taj traktor.Šta da se radi kada gazda zna bolje od nekoga ko je vučnu tanjiraču imao 10 godina pre njega.

pa kad prodavac prodaje sve pise,a kada ti zakacis za traktor drugo je,vucenu tanjiracu koja ide u v i koja je iole napravljena od pravog materijala da je malo teza nemoze vuce traktor koji nema prednju vucu,ja imam adutovu tacinjarau od 28 diskova i teska je tacno 1400 kg ja sam je merio,vucem je sa Belarusom 82.1,i ako je ukrstim do kraja mora biti ukljucna prednja vuca,bez nje nemoze da radi

- - - - - - - - - -

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]

APXE TL Quivogne
33lze6w.jpg

malo reci o ovoj tanjiraci radni zahvat 3,05 razmak izmedju diskova 23 cm , tezina 2830 kg i stelovanje tj skupljanje u transportu vrlo lako i brzo

pa kad prodavac prodaje sve pise,a kada ti zakacis za traktor drugo je,vucenu tanjiracu koja ide u v i koja je iole napravljena od pravog materijala da je malo teza nemoze vuce traktor koji nema prednju vucu,ja imam adutovu tacinjarau od 28 diskova i teska je tacno 1400 kg ja sam je merio,vucem je sa Belarusom 82.1,i ako je ukrstim do kraja mora biti ukljucna prednja vuca,bez nje nemoze da radi

E kad sve ovo citam dodje mi da opet kupim Torpeda. Ja sam sa mojom devedesetkom vukao V28 MBV zakosenu do kraja i prlicno duboko je i isla, sa i bez prednje vuce. Oseti se razlika malo kad se ukljuci prednja vuca a i manje trosi kad se ukljuci ali je prilicno dobro vukao i bez nje

Nazad
Vrh