zombie_666
Banned
Nikad prije nisam vidio ovako teške tanjirače, pitam se koja im je osnovna namjena, tj. za kakvo je ovo zemljište pravljeno??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nikad prije nisam vidio ovako teške tanjirače, pitam se koja im je osnovna namjena, tj. za kakvo je ovo zemljište pravljeno??
Kazu da ima 800 kilograma...manjevic@ uradice posao za setvu, al ne u jednom prohodu, fali joj malo tezine.
zvao sam ja juce da pitam... Oko 3 hilade eura kosta od 2.2 m, ali ne Znaju tacno posto ih sada nemaju... uvoze ih iz Ukrajne...Koliko vidim ima drugaciji ugao diskova od klasicnih vucnih, tj ovde svaki disk ima svoj lezaj. Ove kratke tanjirace postaju prilicno popularne. Da li je mnogo skuplja od v tanjirace ista sirina?
ovih dana sam zagledao ovu tanjiracu u jednom dvoristu u komsiluku, 12diskova ,640mm . uzeta kod berka. ovaj gazda je vuce sa torpedom od 120konja, rekli su mu da je za traktore do 80ks, ali vecu nisu imali i nisu bili sigurni da ce uvezti..
sve je spremio sa njom za zito, veoma je zadovoljan, kaze da je traktor itekako oseti... to ono sto mi je on na brzinu preneo...
cena je bila 3000e sa rotorom.
meni deluje veoma ozbiljno i masivno...
zao mi je sto nisam slikao, a ako budem imao jos koju informaciju od gazde, prenecu vam
Sent from my ALCATEL_one_touch_990 using Tapatalk 2