talianu
Član
Kovačev dobar posao,moram te pozvat u goste da je testiraš u ritu kod nas,mada kasno za ovu godinu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takva zemlja mislim da nije tvrda ni kad je suvaTone kad je nakislo,probaj u suvo da spremas,imas da srafas tanjire...
interesuje me u sledecem izboru sta bi mi preporucili u pitanju su nosene V tanjirace, sta izabrati
1. nosena laka V tanjiraca - 2x13 diskova, zahvat 2.4m, razmak diskova 180mm, precnik diska 460mm, precnik osovine 30x30mm, masa 595kg
ili
2. nosena teska tanjiraca - 2x10 diskova, zahvat 2m, razmak diskova 190mm, precnik diskova 560mm, precnik osovine 35x35mm, masa 570kg
potrebna snaga traktora je ista
Nemam snimljeno,bice.Sada je trenutno zauzeta peglanjem suncokretista i sojista za setvu psenice.@Spajki, jel imaš koji sminak kratke tanjirače u kukuruzištu?
Digao se i sada stoji,snimak.Kanda ti se druže,s oproštenjem nije skroz dig'o,snimak