Tanjirače

To je 577 sa pomocnim klipovima, druga brza bez problema. Razmak tanjira 19cm.Ima 28 tanjira, V raspored baterija.
Video je u radu na brzaka. Ne stigoh da pitam koliko je teska i koliko ::novac:: je bila.

Samo mali ispravak; 577 postoji samo s jednim pomocnim cilindrom. Mjesate noviji tip hidraulika koji u kucistu nema nista nego samo dva podizna cilindra iz vana koji su glavni a ne pomocni. Novi tip ima vecu podiznu moc i to ste ispravno rekli.

pozdrav svima posle poduzeg registrovanja ja napokon uspeh da se ukljucim u diskusiju
dakle imao sam par pitanja oko tanjiraca jer sam gadno zagrejan da kupim istu
pre 15 dana oranje nikako za zito a sad je sve posejano a i kisa pada dosad od sinoc preko 50l
platio tanjiranje 1800 po kj jednom bilo dosta suncokret a kuruz 2 puta covek ima konzum 3.2 vuce sa rusom 140 konj
tj 105-ca za 1000 sati 3 generalke i popizdi on kupi od kamiona 140 konja mercedes i oni mu ga montirali radi ko doksa
a ovu vuce iz sale
e sad ja sa kolegom gledo sta da se kupi konzum skup a dobar (svi ga hvale '"samo konzum")a sad koja cena voleo bi da mi kaze ko zna,a adut bio zatrpan narucbama desetak dana treba cekati a sklapaju 2 dnevno bio kolega ali mu se nesvidja varenje boji se da ovi zure pa ne paze na kvalitet istog ona kosta oko 4200 sa pakerima pakeri su samo 600 to je 28-ca
pa ako neko zna cenu konzumove neka napise hvala
inace imam ne rusa nego rujana 82 iz 84' mala kabina lomi ledja ocu ga se resiti
i oma pitanje moze li 82-ka vuci tu tanjiracu i pitanje za razmak izmedju tanjira kolki da bude 19-20-22 cm-a
Hvala

pozdrav svima posle poduzeg registrovanja ja napokon uspeh da se ukljucim u diskusiju
dakle imao sam par pitanja oko tanjiraca jer sam gadno zagrejan da kupim istu
pre 15 dana oranje nikako za zito a sad je sve posejano a i kisa pada dosad od sinoc preko 50l
platio tanjiranje 1800 po kj jednom bilo dosta suncokret a kuruz 2 puta covek ima konzum 3.2 vuce sa rusom 140 konj
tj 105-ca za 1000 sati 3 generalke i popizdi on kupi od kamiona 140 konja mercedes i oni mu ga montirali radi ko doksa
a ovu vuce iz sale
e sad ja sa kolegom gledo sta da se kupi konzum skup a dobar (svi ga hvale '"samo konzum")a sad koja cena voleo bi da mi kaze ko zna,a adut bio zatrpan narucbama desetak dana treba cekati a sklapaju 2 dnevno bio kolega ali mu se nesvidja varenje boji se da ovi zure pa ne paze na kvalitet istog ona kosta oko 4200 sa pakerima pakeri su samo 600 to je 28-ca
pa ako neko zna cenu konzumove neka napise hvala
inace imam ne rusa nego rujana 82 iz 84' mala kabina lomi ledja ocu ga se resiti
i oma pitanje moze li 82-ka vuci tu tanjiracu i pitanje za razmak izmedju tanjira kolki da bude 19-20-22 cm-a
Hvala
Druze,uzmi Tanjiraca komerc i Ceneja,28 diskova,razmak 21,1400 kg teska,Rus je vuce samo prsti.Cena je 3300 eura i vredi svaki euro.

i adut je 3300 bez pakera i tezi preko 1700kg onda imas sa livenim tuljcima ili od cevi sa livenim je teza 150 kg
pa sa ojacanim lezajevima i sto je najbitnije pakeri su od vinkli ko u konzumu a ovi iz ade cini mi se agro merkur je nesto skuplja a valjci su od flakova ko u drljace ili onaki ko sto je bajo napravio za malu tanjiracu(ima slika malo unazad):ppozdrav:

i adut je 3300 bez pakera i tezi preko 1700kg onda imas sa livenim tuljcima ili od cevi sa livenim je teza 150 kg
pa sa ojacanim lezajevima i sto je najbitnije pakeri su od vinkli ko u konzumu a ovi iz ade cini mi se agro merkur je nesto skuplja a valjci su od flakova ko u drljace ili onaki ko sto je bajo napravio za malu tanjiracu(ima slika malo unazad):ppozdrav:
Savo,imam ja tanjiracu na prodaju,pogledaj privatne poruke.

Jel ti to iz Aduta rekli da ima 1700 kg?

Omikron su odlične tanjirače.Drugar je ima već 10 godina istanjirala boga oca bez ikakvih ni najmanjih problema.

ja moju prodajem pa mi čovjek nudi da se mjenjamo i neku doplatu jer ja moje nemogu vući , koliko je potrebno konja za tu omikron? , meni treba samo za suncokret zatanjuravati i ako neuzmem gruber za prašenje strnjaka

Nazad
Vrh