Tanjirače

Ja kad detaljno čitam,i obratim pažnju na DETALJE
Ako je u četvrtak doneo onda je ima već 4dana a ne 2,al' dobro neću da smaram
Ja sam moju sa 920 rusom vukao drugom brzom direktnom u tanjiranju za pšenicu,ili sa 9006 čak i trećom crni zec,i uvek samo jedan prohod (meni) pa setva + kembridž

Ali je Omikronova nova sa 28 diskova merena 1620kg + rotori kad su dograđeni bila je cca 1800 kg,a nošena može biti NI pola težine

Dragane sto ne probas 1brzinom iz 4 ranga?ona je malo brza od 3brzina i 3 rang,a sporija od 4 iz 3 ranga

probacu ja i tom brzinom, sad je na pola ukosena(u prvom prohodu nisam video da je ostajao ni jedan red ne oboren na kukuruzistu) al ako bude bilo potrebe za jacim ukosavanjem, mislim da ce mu 3-3 biti optimalna, to je 11kmh...

danas sto sam gledao tanjiracu kod drugara, comet 3,6m ono je sila na spram moje, 2 klipa, 2 navoja sa oprugama za nivelisanje, gume 18 i iznutra grede postavljeni, plocevine sto spajaju kompletnu rudu sa tanjiracom duple sa obe strane, profil 100x180,ruda je spojena sa poprecnom gredom na tri mesta, neznam kilazu...

Ma Mindjusar sve je to ok ja govorim sta sam video i kako tanjiraca radi ne pricam na pamet,prenosim sta mi je covek rekao nisam Poaro da vrsim istragu!Ko ne seje puno psenice i nema puno zemlje sta ce mu velika tanjraca da mu stoju u supi cele godine a uradi sa njom 15ak 20kj.Krivo mi je sto mi je tel ostao u kolima :udri:

Treba mi pomoc. Prvi put radim sa V tanjiracom,dosad sam radio samo sa X... Da li je normalno da tanjiraca vuce na jednu stranu?? Ova mi vuce na desnu ... Podesio sam da budee isti ugao izmedju prednje i zadnje baterije ali mi stalno vuce na desno... Ili mozda baterije ne treba da buu pod istim uglom tj prednja baterija ne treba da bude iskosena koliko i zadnja

Treba mi pomoc. Prvi put radim sa V tanjiracom,dosad sam radio samo sa X... Da li je normalno da tanjiraca vuce na jednu stranu?? Ova mi vuce na desnu ... Podesio sam da budee isti ugao izmedju prednje i zadnje baterije ali mi stalno vuce na desno... Ili mozda baterije ne treba da buu pod istim uglom tj prednja baterija ne treba da bude iskosena koliko i zadnja
Treba da budu pod istim uglom,ali i na istoj dubini.Tebi vuce u stranu zato sto ti jedna baterija plice ide.

www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/URL][/IMG]
www.dodaj.rs
[/IMG]
photo0207.jpg
[/IMG]

- - - - - - - - - -

Pre i posle kise ,razlika ogromna .

da, zemlja je bas laka za obradu i mogao sam komotno laksu varijantu ove tanjirace, ova tone kao luda, merio sam je danas na vagi i kilaza je kao sto su mi i rekli 2,2t
sada je na pola ukosena i u kukuruzistu nema ni jedan capur da nije oboren, a kamoli red da se vidi...
jeste naj skupla od domacih proizvodjaca, al ima razloga:ppozdrav:

Nazad
Vrh