mindjušar
Član
Pa kad je radio po suvom,a kupio pre dva dana,a u petak padala kiša
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Dragane sto ne probas 1brzinom iz 4 ranga?ona je malo brza od 3brzina i 3 rang,a sporija od 4 iz 3 ranga
Dragane sto ne probas 1brzinom iz 4 ranga?ona je malo brza od 3brzina i 3 rang,a sporija od 4 iz 3 ranga
Treba da budu pod istim uglom,ali i na istoj dubini.Tebi vuce u stranu zato sto ti jedna baterija plice ide.Treba mi pomoc. Prvi put radim sa V tanjiracom,dosad sam radio samo sa X... Da li je normalno da tanjiraca vuce na jednu stranu?? Ova mi vuce na desnu ... Podesio sam da budee isti ugao izmedju prednje i zadnje baterije ali mi stalno vuce na desno... Ili mozda baterije ne treba da buu pod istim uglom tj prednja baterija ne treba da bude iskosena koliko i zadnja
Treba da budu pod istim uglom,ali i na istoj dubini.Tebi vuce u stranu zato sto ti jedna baterija plice ide.
Prodacu vam ja ferokop tanjiracu kad ste bas tako jako zainteresovani sutra stize u oglase.Mačvanin i ja sam zaintersovan,ako moze malo vise detalja bilo bi super?
koja je tanjiraca najbolja za torpeda 7506 DV?