Tanjirače

Davace bolje rezultate,bice teza.Mozda je i prosirim na 28 tanjira.Imam traktor za koji je ovakva mala,a da kupim vucnu-treba mnogo::novac::.

wc1qqb.jpg

Poslednja izmena:
E Vlado vidiš ja moju malu nošenu nisam redovno nikad mazao,samo pred sezonu. I ....crkla je (otišla dva ležaja),samo maži ja video da ne valja kada ne mažeš.
Kovačev pa ne hvališ se za mašinu? Neka dugo služi:ppozdrav:

hvala gorane, nema hvaljenja dok se ne isproba, a isprobana je i sve je ok.
mozes doci na alvaluk ako imas vremena i volje...
a danas je bilo i ovoga, u startu smo napravili gresku, nismo stegnuli prednji kraj i doslo je do malog uvrtanja, mogli smo odmah vratiti ali nismo hteli radi baksuza, i bili smo u pravu, pecenje je bilo fenomenalno...
i neka lepa slika...

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Pa vi ste obrali bostan, tuzice vas drustvo za zastitu zivotinja, ovaj na raznju, a ovaj zuti vam pao u depresiju.

nisam corav,ja imam 2.8 a kolega 3.2 i iste su sem zahvata, medjutim ova deluje bar na slici jace sasije,ruda,plocevina na kojoj je ruda itd.........koja joj je tezina

Danas sam gledao kako covek tanjira sa nosenom tanjiracom 28 tanjira(zakosena maksimalno) i belarus 820,zemljiste je nakislo kukuruzovina u pitanju izbalirana on vozi 7 direktnom pravi cuda ni jednog capura napolju cak po meni je trebalo jos malo da prosusi.Pitam ga ja kako u suvom kaze mora dva puta i nema problema kupio je pre dva dana prezadovoljan je,mada kako on kaze nema ni preterane potrebe za teskom tanjiracom pa je zato uzeo ovu.

Nazad
Vrh