Tanjirače

Ljudi treba mi informacija tast hoce njegov olt(tako izgleda) noseni 32 disk da proda kolko moze da dobija za njega solidnom stanju sto smo nasli na netu max 28 list

Znam da je vec pisano o ovoma ali moracu opet i ja da pitam. Danas kada sam tanjirao desavalo mi se da mi tanjiraca strasno vuce trakor u jednu stranu iako je ukljucena prednja vuca,isao sam nekih 10 km/h i od jednom mi tanjiraca zabaci traktor,ili od jednom kao da tanjiracu neko povuce u nazad ,odma traktor malakse skoro da i stane. E sad da li neko zna o cemu se tu radi?

Meni se to dešavalo kada zaguši pa nakupi zemlju ispred baterije a dešavalo se i kada su uslovi za tanjiranje katastrofa tj.kada je tvrdo i izvaljuje džombe a traktor hoće da crkne koliko mu je teško.

kada tanjirate sa vucenom V tanjiracom kako terate po njivi,tj. da li idete u krug i na koju stranu ili idete jedno do drugog? video sam dosta razlicitih nacina pa me zanima sta je najispravnije

Znao sam ali sam zaboravio. Traktor se uglavnom iznajmljuje po satu. Teleskopski utovarivaci idu od 80-100chf po satu.

Vladabb , da ti nije otišo neki ležaj tako da nekad vrti dobro a nekad se kuglica ili valjak popriječi pa zaglavi ? Ako traktor dosta skakuće treba probati promjeniti visinu kopčanja ako je moguće.

Nazad
Vrh