Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja mislim da je ovaj teg od rusa tezak pko 80 kg i kamen oko 50kg.Ma,extra!Dva prohoda samo prasina.Pogledaj u temi http://poljoinfo.com/showthread.php?6469-P%C5%A1enica-2012-2013/page15&highlight=psenica+2012+2013@cvejapo
Kako se pokazalo ovo koliko je tezak teg na tanjiraci ? Jel radi poso?
Zemlja je suva kao barut!Sa jednog kraja njive na drugi ne vidim se uopste od prasine.U pitanju je Rakovica 65 i leskovacka tanjiraca 24 diska.Ja imam olt tanjiracu sa 20 diska i imam tegove od 160kg pa da probam da vidm kako bi moja isla....Kakva je zemlja kod tebe kad se ovako lepo radi jel padala neka kisa il ? Kako je vuce rajka to je 65 ili ?
Jel si video kako je dobra tanjiraca?! Bas prava za Belarusa 820,vuce je kako hoces a dobro uradi posao.Danas tanjirao nekih 22 lanca suncokreta sa novom tarom ista kao clan Aca sto ima,kupljenja pre 2 dana ....jedan prohod i moze da se seje cak i ide malo dublje nego sto treba pa na nekim mestima izvaljuje grudve ...Rus 82.1 ,7 spori hod + prednja vuca na 1500 obrtaja motora i prede ko macka cak sam se zacudio kojom lakocom se vuce tanjiraca