Tanjirače

Ja imam olt tanjiracu sa 20 diska i imam tegove od 160kg pa da probam da vidm kako bi moja isla....Kakva je zemlja kod tebe kad se ovako lepo radi jel padala neka kisa il ? Kako je vuce rajka to je 65 ili ?

Danas tanjirao nekih 22 lanca suncokreta sa novom tarom ista kao clan Aca sto ima,kupljenja pre 2 dana ....jedan prohod i moze da se seje cak i ide malo dublje nego sto treba pa na nekim mestima izvaljuje grudve ...Rus 82.1 ,7 spori hod + prednja vuca na 1500 obrtaja motora i prede ko macka cak sam se zacudio kojom lakocom se vuce tanjiraca

Slikano na današnjoj turneji po Sremu:
img0005.jpg

Ja imam olt tanjiracu sa 20 diska i imam tegove od 160kg pa da probam da vidm kako bi moja isla....Kakva je zemlja kod tebe kad se ovako lepo radi jel padala neka kisa il ? Kako je vuce rajka to je 65 ili ?
Zemlja je suva kao barut!Sa jednog kraja njive na drugi ne vidim se uopste od prasine.U pitanju je Rakovica 65 i leskovacka tanjiraca 24 diska.

I mi smo našu venčali sa kamenom. Efekat? Puno bolji rad,ali je kamen lomi samo tako. Mislili smo da ove godine nećemo raditi sa njom,medjutim i ove godine smo se "družili".

Uploaded with ImageShack.us

talianu koja estetika... Funkcionalnost je bitna! :osmeh: Bane pozovi ADUT-ovce pa nek ti pošalju brzom poštom ležajeve.

kako su se pokazale te tanjirace i koliko ks je potrebno i koliko je teska?hvala

Poslednja izmena od urednika:
Danas tanjirao nekih 22 lanca suncokreta sa novom tarom ista kao clan Aca sto ima,kupljenja pre 2 dana ....jedan prohod i moze da se seje cak i ide malo dublje nego sto treba pa na nekim mestima izvaljuje grudve ...Rus 82.1 ,7 spori hod + prednja vuca na 1500 obrtaja motora i prede ko macka cak sam se zacudio kojom lakocom se vuce tanjiraca
Jel si video kako je dobra tanjiraca?! Bas prava za Belarusa 820,vuce je kako hoces a dobro uradi posao.

kod nas ima 2 cenejke od 32 diska, kupljene pre 6-7god. vuku ih belarusi, potanjirale su vise hiljada hektara i dalje su dobre...
jedna od njih je u mom albumu mtz. gde stoji zaglavnjena...
ove nove generacije neznam???
ja sam bez razmisljanja nazvao consum i narucio tanjiracu, novac prebacen na njihov racun, a ljude cu upoznati kad mi je donesu...
druge proizvodjace nisam uopset zvao i raspitivo za cene i kvalitet...
za inostrane nemam novca, a ostali domaci proizvodjaci me nisu interesovali uopste...

Poslednja izmena:
Ferocop je u tom rangu,a mozda i bolja od consuma,onda par mesta prazno pa ostale.(ovde ne racunam starije vucne tanjirace)

Aco ako si mislio na mene,nemam ni ferocop ni consum ali sam vukao obe a radio sam i sa drugim pa iz tog iskustva pisem.

Nazad
Vrh