Tanjirače

Jel neko zna gde se mogu naci delovi za tanjirace?

evo jedan iz Kanjiza tel 024 873 237 dosta daleko ali ide covek vasarima mozda ide negde blizu tebe

---------- Poruka napisana u 12:36 ---------- Prethodna poruka je at 12:35 ----------

ako tel nesme staviti nek brisu moderatori
ima dosta ti koji prodaju po vasarima delovi za tanjirace

Malopre stigao ram ADUT-ove tanjirače koji je pre 100 i neki dan odnesen na doradu.Posao odrađen delimično i vrlo sam NE zadovoljan.Zato dragi moji forumaši pamet u glavu i ne gledajte samo cenu i materijal već i one koji tu uslugu pružaju.Što se mene tiče mislim da je moja i ADUT-ova saradnje okončana.

Ajd daj neke slike da vidimo šta su sad sfušerili.

Sta mislite o tome da se na tanjiraci mesto paker valjaka naprave 2 malo poteska krila sa klinovima kao na drljaci,kako bi to radilo?

ne bi skodilo,a ako ne skodi znaci da koristi...sem sto ne bi mogao kada spustis ta krila sa tanjirace dole,da teras u rikverc u njivi.

Kupljena nova tanjiraca od firme Tanjiraca komerc.28 diska,560 mm diskovi kutije 130 x 130,3300 eura.

Nije problem napraviti rotore,ko hoce da investira u to.Sve moze da se uradi po meri na plazmi,ostalo-lezajevi,kucista,opruge se kupe i sve to mora da bude bar duplo jeftinije.Samo malo rada i truda

I dok sve to kupiš koliko te to izađe.Pa dok ti to iseku,pa sve i da ostalo sam variš nije to mnogo jeftinije.I moj rad valjda ima neku cenu.Jesenas su bili 600 evra rotori ,a sad 700 evra.Malo preteruju sa dizanjem cena.Ja sam planirao da ih kupim ove jeseni jer su stvarno super stvar.Verujem da na njih ipak ove godine neće doći red jer od kukuruza ne očekujem ni troškove ulaganja da pokrije,a kamoli da ostane koji dinar.

Garantujem da je jeftinije.To je kao primer u temi prskalice,gde je jedan clan kupio sve posebno,ostalo sto je moglo da se napravi,sam napravio i izaslo je mnogo kvalitetnije i jeftinije

Nazad
Vrh