Tanjirače

Da li sam ja dobro razumeo da je ova tanjiraca teska oko 2200 kg?

Ja mislim da j esi dobro razumeo.

Juce sam zvao Hudjika i njegova sekretarica obecala mi da ce mu reci da sam zvao. Nema ga nesto da mi se javi.

Tara V28 u danasnjim radovima...
34s1jya.jpg

Nasao sam jednu Brastvo Novi Travnik,malo me zacudilo sto je bila kao nova,ofarbana i neistrosenih tanjira na vasaru pa pomislih da nesto tu nevalja.Mislim da je imala 24 tanjira.

Kolege,jel zna neko koliko kosta osovina 35x35 za tanjiracu od 28 diskova i koliko je disko f560?Hocu da stavim na papir koliko kosta da je sam napravim.

50 % ti odprilike ti izade materijal ( 15 euro su mi rekli fi 560 disk pre mesec dana sam pitao na vasar, za ostalo neznam cenu sa otprilike) 20ero su rekli duzni meter za osovine samo mislim da je bio rec 30 *30 ali ovoj nisam siguran posto od ustao od remonta mog

Malopre stigao ram ADUT-ove tanjirače koji je pre 100 i neki dan odnesen na doradu.Posao odrađen delimično i vrlo sam NE zadovoljan.Zato dragi moji forumaši pamet u glavu i ne gledajte samo cenu i materijal već i one koji tu uslugu pružaju.Što se mene tiče mislim da je moja i ADUT-ova saradnje okončana.

Dragi kolega diklofen ja nemam firmu i neku veliku moc ubedjivanja preko telefona. U to su se uverili i mnogi clanovi ovog foruma , pa su ostali razocarani sto ja ne umem da ih lazem. Nudim ti saradnju. Kod mene je :jednom platis dobro i nikad vise. Dok kod ostalih vise puta skoro kao kod mene prvi i poslednji put.

Nazad
Vrh