Pre tačno tri cela meseca(90+ dana)  su "gospoda" iz Aduta odnela tanjiraču na prevarivanje.Od tada smo se čuli više od 20 puta i svaki put su me lagali kao stiće sutra.Svaki put imaju neki izgovor kao čekaju da idu po lim,crkao tahograf,kamion u kvaru.....Eto toliko o tome koliko je servis bitan i koliko se na to gleda.Kad ih nazoveš i nešto poručiš sve može a kada treba da isprave svoja sranja to malo mnogo teže.I sad ja Vas pitam vredi li da ih tužim ili šta da radim?60 dana je rok da se otkloni reklamacija i posle toga sleduje nova mašina.Kome da se žalim-tužim ili šta u ovoj "pravnoj"državi?

, rade one bolje od ovih naših vučenih,al nas ubiše te cene. ove Austrijske zemlje su lagane,konstantno pune vlage zato pod njom ovako lepo pršti,a siguran sam da bih kod nas nekad morala i dva hoda da prodje. I ja mislim da je Consum No.1 ali kao što reče BanePA isporuka 45 dana,a većina nas (kao i ja ) odlučila se da kupi tanjiraču u zadnjem momentu,kad je kafa već pokipela i njive spremne za rad,tako da ja uzeh Ferocoop TVT 28,zasada sam zadovoljan,a za dalje videćemo