Tanjirače

Pre tačno tri cela meseca(90+ dana) su "gospoda" iz Aduta odnela tanjiraču na prevarivanje.Od tada smo se čuli više od 20 puta i svaki put su me lagali kao stiće sutra.Svaki put imaju neki izgovor kao čekaju da idu po lim,crkao tahograf,kamion u kvaru.....Eto toliko o tome koliko je servis bitan i koliko se na to gleda.Kad ih nazoveš i nešto poručiš sve može a kada treba da isprave svoja sranja to malo mnogo teže.I sad ja Vas pitam vredi li da ih tužim ili šta da radim?60 dana je rok da se otkloni reklamacija i posle toga sleduje nova mašina.Kome da se žalim-tužim ili šta u ovoj "pravnoj"državi?

Kolege,treba da uzmem tanjiracu..sta mislite adut ili mak-kiralj?Cene su iste,ne znam samo koja je kvalitetnija?!

Vidis da je Adut kvalitetan i firma je ozbiljna . Pa zar nevidis ti sta diklofen pise njega su pokrali , a ti mislis tebe nece. Idi kod nji da te krste.

Ja imam Adutovu tanjiraču od 28 diskova, dobro se pokazala, nigde nije pukla, jedini problem su bile gume, posle dva dana su se izduvale, kad ono seronje stavljaju kineske gume tubeles, tek kad sam ubacio unutrasnje bilo je ok, a o poslovnosti firme bih mogao stosta da kazem, zavlačili su me mesec dana kad sam im platio, rok je kao bio 8 dana od uplate. Kad sam puko i rekao gazdarici da dolazim po pare i da ih spremi nekako su napravili tanjiraču.

Netreba poslovati sa firmom koja nema bar najmanje 10 tanjiraca na lageru. Ja ne razumem jednu stvar, da firma koja se opredelila za tu vrstu proizvoda da nema na lageru taj proizvod. Jos nesto to sto svi vi placate unapred ako se zatvori firma ili ode u stecaj mozete da zaboravite na vase pare , jer ugovor je potpisan sa firmom , a ne privatno sa gazdom. Posle toga gazda moze otvoriti drugu firmu pod drugim imenom i niko mu nista ne moze.

Nama na vreme isporucili iz Aduta tanjiraca rekli toku sledeci nedelju od prijema akontacija tako i bio ponedajak dali akontacija (500 euro dali )sledeci nedelju utorak popodne doneli tanjiracu i stavili paker vajci i onda dali ostatak pare (sad na sajmu narucen) , mismo za adut opredeli zatosto vec ima jedan u selo pitanju je 32 list vukli sa 1221mb i 105 rus jesenas navodno preko 300 jutara su iz tanjirali jedan kvar imali lezaj u tocak otisa, dosla servis zameneli i teraj ,

Evo gde je meni pucala! Prvo je pucalo na onom delu gde klip gura kad je podize, pa smo je zavarili i ojacali, pa je posle toga pukla ovde, i ovo smo zavarili o ojacali i sad je ok vec dve godine! Nije reklama al nije ni da nije jer smo sami sve radili!!

Ja mislim da je sramota . Daj mi njihovu email adresu da im posaljem ove slike. Stavili su los materijal , a uzeli dobre pare.

Netreba poslovati sa firmom koja nema bar najmanje 10 tanjiraca na lageru. Ja ne razumem jednu stvar, da firma koja se opredelila za tu vrstu proizvoda da nema na lageru taj proizvod. Jos nesto to sto svi vi placate unapred ako se zatvori firma ili ode u stecaj mozete da zaboravite na vase pare , jer ugovor je potpisan sa firmom , a ne privatno sa gazdom. Posle toga gazda moze otvoriti drugu firmu pod drugim imenom i niko mu nista ne moze.

Pa ja kolko vidim consum nema nijednu tanjiraču na lageru a kvalitet je Delux bez greške + još ti poručena mašina stiže pre roka a platio sam sve unapred mašina je sklapana kod mene u dvorište tako da sve je tu samo da je ubacim u rad kvalitet je na 1 mestu kod njih

Da i ja mislim da su consum-ove tanjirace od boljih na trzistu, ja sam pre kopovine njih kontaktirao ali je rok bio 45 dana, a vec je bila polovina oktobra, vrsacka je bila za sedam dana i zato sam njihovu uzeo, i jos da kazem za vrsacku osim ove stvari sa pucanjem drugo nije nista bilo, a bas, bas dosta smo sa njom uradili, ojacali taj deo i sad ide!

Kakve veze ima da li imaju ili nemaju tanjirace na legeru sa kvalitetom same tanjirace?

Ja povezujem te dve stvari sa poslovanjem firme i sa njihovom organizacijom rada.

jel ti razumes srpski?
bane bi uzeo consum da je bilo na lageru ili kraca isporuka, mada je sam kruv sto nije razmisljao o tanjiraci u augustu, tjs. na vreme...

575fffbbb64888ae8385e328d13151c6_300x225.jpg

Dali Hudjik moze da parira Vogel Nootu i Pöttingeru po kvalitetu za mene nije pitanje jer nema sanse!
Ali po ceni u svakom slucaju! Terradisc od Vogelnoota 3m je 12000,-

---------- Poruka napisana u 23:22 ---------- Prethodna poruka je at 23:18 ----------

Posao sa ovim takozvanim kratkim tanjiacama je kud i kamo bolji od standardnih!

Evo je od 3m na testu!

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=IF5VqszmZ7M" target="_blank">

kako se ovaj Johni gega sa njom,pa ko zna koliko je teška :sta:, rade one bolje od ovih naših vučenih,al nas ubiše te cene. ove Austrijske zemlje su lagane,konstantno pune vlage zato pod njom ovako lepo pršti,a siguran sam da bih kod nas nekad morala i dva hoda da prodje. I ja mislim da je Consum No.1 ali kao što reče BanePA isporuka 45 dana,a većina nas (kao i ja ) odlučila se da kupi tanjiraču u zadnjem momentu,kad je kafa već pokipela i njive spremne za rad,tako da ja uzeh Ferocoop TVT 28,zasada sam zadovoljan,a za dalje videćemo :osmeh:

kako se ovaj Johni gega sa njom,pa ko zna koliko je teška :sta:, rade one bolje od ovih naših vučenih,al nas ubiše te cene. ove Austrijske zemlje su lagane,konstantno pune vlage zato pod njom ovako lepo pršti,a siguran sam da bih kod nas nekad morala i dva hoda da prodje. I ja mislim da je Consum No.1 ali kao što reče BanePA isporuka 45 dana,a većina nas (kao i ja ) odlučila se da kupi tanjiraču u zadnjem momentu,kad je kafa već pokipela i njive spremne za rad,tako da ja uzeh Ferocoop TVT 28,zasada sam zadovoljan,a za dalje videćemo :osmeh:

Gega al dok ne ide na 2 točka onda nije teško + ako gledaš do kraja video videćeš da ova tanjirača ide jako plitko nek ide dublje da vidiš šta onda radi :D

Nazad
Vrh