Tanjirače

Spajicevi, nesto mi se sija kacenje za poluge, kao da je frisko strugano u Temerinu sa 3. na 2. kategoriju? :) Inace, tanjiraca je prava domacinska!

Aj oladi malo.

---------- Poruka napisana u 23:11 ---------- Prethodna poruka je at 23:06 ----------

Poslednja izmena:
spajki čestitke na tanjurači. Baš mi se jako sviđa. A nije tako puno novaca.
Vidim da je hidrolift gore. Jel planiraš šta kvačit na nju ?
Jedva čekam da obaviš kaki video i da vidim kako će se traktor ponašati s njom.
nisam bas upoznat sa nadimcima za traktore. koji je to trakor " rogonja " ?

Spajicevi, nesto mi se sija kacenje za poluge, kao da je frisko strugano u Temerinu sa 3. na 2. kategoriju? :) Inace, tanjiraca je prava domacinska!
Nije u Temerinu vec u NS-u :osmeh: ,
A ti malo obrati paznju na izrazavanje,mozda je dobar deo nas ovde na forumu i radio sa takvim masinama,a ne samo da smo ih gledali na sajmu i na youtube.Inace sto se coveka sa kojim hoces da saradjujes tice,pravi dobre masine ali budi svestan da takav kvalitet tesko da bilo ko od privatnika moze da zadovolji.I jos jednom obrati paznju i sta po forumu pises,veruj mi i proizvodjaci mehanizacije u Srbiji citaju forume, da se neko od tvojih buducih saradnika ne bi nasao uvredjen zbog neke slucajne izjave.

---------- Poruka napisana u 23:25 ---------- Prethodna poruka je at 23:21 ----------

spajki čestitke na tanjurači. Baš mi se jako sviđa. A nije tako puno novaca.
Vidim da je hidrolift gore. Jel planiraš šta kvačit na nju ?
Jedva čekam da obaviš kaki video i da vidim kako će se traktor ponašati s njom.
nisam bas upoznat sa nadimcima za traktore. koji je to trakor " rogonja " ?
Imam u planu da zakacim i zitnu sejalicu za nju.Rogonja je IMT sa mercedes motorom i auspusima sa strane,u mom slucaju 5210,tj 210 ks.

Ja se trudim ko kreten da i ja nesto uradim , a ti me ne razumes. Hvala ti na savetu i izvini.

Mislim da se to na srpskom kaže: "ne se*i u tanjir iz kojeg jedeš"...

Ma ove tanjirace su sada HIT i ivde . Ima mnogo seljaka koji nemaju puno para i ljudi bi mozda i kupili. Izabrao sam Hudjika zato sto je on najjeftiniji, ali ipak ova tanjiraca sto je Spajki kupio ona je jos lepsa.

jesu hit al brendirane,uverio sam se ja da Tamo i SIP i Tehnostroj ima u ponudi al da ga je.eš Švaba voli Švabsko...
Koji to Švajcarac nema para kad su sve pare ovog sveta kod njih :bravo:

U nedelju na vašaru u B. Topoli, a za cenu nisam pitao...
fotografija0140.jpg
[/IMG]

Ovaj Hudjik jos mi se nije javio da mi ponudi svoju tanjiracu za CH trziste , a obecao mi. Sutra moram ga pozvati.

Nemam pojma , videcu sutra sta veli . On mi reko da mu slikam tanjirace ovde u CH i da mu posaljem slike. Pa ce me on pozvati. Evo naprimer ove one su slicne njegovim.

2irviaa.jpg

Ili ova Potinger

21a0aok.jpg

Gledam sad ove "nove" tanjirace. Krace su od vucnih, lakse i nose se komplet na hidrauliku. Koja bi bila prednost njihova u odnosu na vucne kakve sad masovno koristimo?

Velika je prednost , jer na ovim tanjiracama tanjiri ne stoje pod uglom od 90° nego imaju veci ugao i samim tim mnogo bolje zavrse poso. Mozda se ustedi na cak 1 prohod.
Nisam bas siguran u sve ovo sto sam napisao , neka me ispravi neko ako sam pogresio.

Nazad
Vrh