Tanjirače

Znam,video sam ga uzivo prosle godine kod instituta na zbornom mestu a i posle...

Posle smo bili na nadvoznjaku iznad e75 ali te se ne secam odande.Znaci to nije bio tvoj traktor?cini mi se da ih je jedan majstor "radio",odosmo u off.Stavljam video cim tanjiraca bude u akciji,i sa case-om i sa rusom.

Jel zna neko koje su cene tanjiraca od 28 diskova sa paker valjcima? Interesuju me Consum,Adut i Tanjiraca komerc?

Mogu reći samo reči hvale...
Sitnice koje su u početku bile problem sada su otklonjene i opravdavaju uloženi novac.
Ovo je lično iskustvo...
Godišnje iztanjira oko 450-500kj, maloli je...

Malopre sam razgovarao sa Hudjikom. On kaze da moze da pravi istu tanjiracu u vise kvaliteta , od naj kvalitetnije do naj slabije , sve zavisi od kupca sta on zeli.

32 list adutov 3500+550 euro bilo (550euro paker svi 700 su trazili za paker ) 28 neznam ali mora da od toga manje ali paker su mi na sajam rekli700 euro bez obzira 28 30 32 list cena ista

Zvao sam za cene...Consum 4300 e,Adut 3900 e,Tanjiraca komerc 4400 e,sve su 28 diska i sa paker valjcima.

FEROCOOP je malo jaci sa cenom. 24 diska, tezi ram od 1550 kg, i paker valjcima je 4200 eura. Icic cu sledece nedelje do njih, pa se nadam da ce pasti trgovina. U planu je tanjiraca, i teska drljaca

Poceli su pregovori izmedju mene i Hudjika. Ljudi su spremni za saradnju , zele izvoziti za CH. Nudili mi jednobrazne i dvobrazne plugove. Nije bitno , mislili planinska zemlja , pa se u planinu koriste takvi plugovi. Sala na stranu , to je po meni jako ozbiljna firma i vidim da gazda zna znanje. Kaze da ima kvalitet , ja mu poslao slike kakve tanjirace zelim , sad cekam njihov odgovor. Samo neznam kako ide oko licence , on kaze da njegova firma moze da radi bilo koju masinu po uzoru i da to nije zabranjeno.

Hudjik je poznat po kretenskim cijenama kada mu se spomene prodaja izvan Srbije pa mu se predstavi da si iz Srbije a tek kasnije nakon sto cijene cujes reci da te zanima izvoz ;)

dobar je hudjik pogotovo stariji sve sto sam uzimo kod njege je stvarno kvalitetno a i cim je malo veca kupovina uvek da popust bez izuzetka

Ja sa njima imam IZUZETNO loše iskustvo sa kvalitetom i od pre 10god,a ni sad nisu ništa bolji,i taj njihov ponižavajući pogled,kao da su Boga ćapili za levo jaje,a da su svi ostali bednici i prosjaci

Videcu sta ce mi reci za neki dan. Prvo sta mi je ponudio za CH to su jednobrazni i dvobrazni plugovi ravnjaci. Razumem ja njega , covek nikada nije isao na youtube da gleda sta se na zapadu vozi. Tesko mu objasniti preko telefona kakve tanjirace se sad koriste, svo vreme mi pricao kako je on kupio Leminda i da su u Lemindu jos pre 50god pravili dpbre tanjirace.

Ja sam uzeo tanjiracu tanjiraca komerc iz ceneja. 26 diskova 3250e. cene niko ne moze znati jer, ti kad odes biras sa kojim ces cevima da ti rade i koje velicine diskove da ti stavljaju. :osmeh:

To je vise ciganski poso. Najverovatnije imaju jednog varioca i jednog lakilera i ti sada kao inzenjer biras materijal. I sto je najgore svi su oni isti. Kod 99% njih mozes ti sam da izaberes materijal. Pa nisu oni glupi , jer na taj nacin sam sebi garantujes njihov proizvod. Kad se sutradan polomi , oni ce ti reci , sam si izabrao materijal.

Bas me zanima sta ce meni Hudjik ponuditi. I pod kojim uslovima. Covek mi reko da rade i razbusivanje bloka motora , mislim da mi naveo da vrse i generalke itd. Reko mi da mu posaljem modele tanjiraca koje se voze ovde , evo sta sam mu ja poslao.

Videcu sta ce mi reci za neki dan. Prvo sta mi je ponudio za CH to su jednobrazni i dvobrazni plugovi ravnjaci. Razumem ja njega , covek nikada nije isao na youtube da gleda sta se na zapadu vozi. Tesko mu objasniti preko telefona kakve tanjirace se sad koriste, svo vreme mi pricao kako je on kupio Leminda i da su u Lemindu jos pre 50god pravili dpbre tanjirace.
Opet lupas gluposti.Mislis da smo svi ovde sisali tatu a ti koji si tamo da si najpametniji i zaduzen da nas upoznas sa svim carima zapadne mehanizacije?

Nazad
Vrh