nikola ilic
Član
Jbg brale kad su danas svi majstori......ja znam da jesen necu docekati bez Tare,ovo ostalo je katasrofa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Molim moderatore da izbrišu post jer je reklamnog karakteraReklama za ADUT tanjirače.
Tanjiraču od 32 diska ,ram 150x150 sam kupio prošle godine od njih.Tanjirača je popustila na skoro svakom varu.Jednostavno se var odvaja od materijala koje je trebao spojiti.Dešava se po celoj tanjirači bez obzira ima li taj deo opterećenje ili nema.Užas jedan našta to liči.Neka vlasnici obrate pažnju ukoliko ih imaju.
Zvao sam ih pre četiri dana i prijavio šta se dešava.Rekli da će doći po nju taj dan ali evo još ih nema.Jako bezobrazno sa njihove strane jer sam im lepo rekao da tanjirača nije uradila ni 50ha i da mi treba ovih dana.
Ja sam imao ADUT tanjiraču blizu 10 godina i nikada sa njom nismo imali problema a natanjirala se pošteno pa mi ovo što sada čitam zvuči ne verovatno.