oldtimer
Član
Sad sam se cuo sa covekom iz Consuma, kaze da je nemoguce napraviti V tanjiracu sa zahvatom 2,4m
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Malo si napravio gresku.Ja sam vukao consum-ovu tanjiracu 2,8, 1400 kg sa MTZ 820, i licno nisam zadovoljan sa radom u netarupanom kukuruzu.Slabo to ide u zemlju, i mala je to tezina po disku-50 kg. Jesenas sam vukao Agromerkur 24 diska, 2400 kg po disku, ali samo 7 km/h.I pored male brzine sam uspeo da netarupano kukuruziste spremim jako lepo. Nekim kompromisom sam dosao do tanjirace od 24 diska, i tezine od 1800 kg. To mu dodje 75 kg/disku. Mislim da bih takvu tanjiracu mogao vuci oko 10 km/h
@MaticRodjakova tanjiraca Agromerkur Ada, zahvat 2,5 m, 24 diska. Tezina oko 2500 kg. Kupljena letos, uradila oko 120ha, nije imala nekih vecih problema.
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
Sad sam se cuo sa covekom iz Consuma, kaze da je nemoguce napraviti V tanjiracu sa zahvatom 2,4m