Mirkoni90
Član
Jeste bilo suvo strasno, ali je to bio prvi prohod, posle toga pala kisa, tako da nije ispalo lose, da ne kazem dobro...
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
od 400e - 500e,zavisno od stanja i tipa(drveni ili metalni lezajevi),a u ceni ucestvuje i to da li su svi tanjiri nazubljeni ili samo prednji.Moj ti je savet da uzmes(ako kupujes) sve nazubljeneKoja je realna cena polovne tanjirace sa 20 diskova?
Zadni put kad sam pitao prosle godine, consum-ova V 28 , fi 56 cm , je bila 3400-3500e, cena sa pdv-om + obezbedjen transport, a ovi ostali sto prave (mbv, backa palanka, minav ...)jeftiniji su bili za 200-300e za istu tanjiracu...
A sta mislite o ovim rotorima,ili tacnije paker valjku,da li on odradi bolje posao nego klasicni rotori?sta kazete za ove tanjirace?
http://www.kupujemprodajem.com/Mak-Kiralj-vucena-tanjiraca-1233251-oglas.htm?filter_id=5840737
Ja imam rusa 1025 i 2008. sam uzeo novu consum-ovu tanjiracu sa 30 nazubljenih diskova sa profilom 160*100,bez paker valjaka,diskom od 560 mm i navodne tezine 1700 kg i kostala je oko 3900e.Slozio bih sa sa zapazanjem miroslavom k,da nema neka vajda od valjaka.Kad se radi sveze oranje nemogu da razbiju grudve sto ostanu,a kad se sprema neorano sa dva reda nazubljenih diskova radi odlicno.Po meni je to suvisno.Radim i u bastama i u njvama,ruja samo svira.A musterije su zadovoljne,jer podignem tockove maksimalno pa koliko teren dozvoli ona tone,nema mucke.Dva prohoda i bude odlicno.Mozda bi hvalilo neko kilo tezine,sto nije problem dodati.Profili su zatvoreni pa su mi predlozili da sipam ulje.Redovno mazanje i sam gas.Ja sam zadovoljan.Hvala vam.Jel zna neko koliko se krecu sa diskom od 560 mm?