Tanjirače

Jeste bilo suvo strasno, ali je to bio prvi prohod, posle toga pala kisa, tako da nije ispalo lose, da ne kazem dobro... :cool:

Poslednja izmena:
Nazubljeni su bolji dosta. Moj komsija je kupio neke tanjirace nosene x izvedbe i prednji su bili nazubljeni a zadnji nisu i on je uzeo brusilicu i svaki tanjir urezao i da vidis posla sad, uradi bas dobro, a dok to nije uradio bilo je losije.

Planiram da uzmem tanjiracu za mog Belorusa,koju marku mi predlazete.,tj.,koja je najisplativija?!Uzeo bih sa 28 diskova i paker valjcima.

Odlične su pa zbog toga i pitam.Drugar je ima već 10+godina nikada ključ na nju nije stavljen a pošteno se naradila.Ni najmanji problem nije imao sa njom.Vukao je IMT 5136 pa MF 8160.

Ima po oglasima, ali su cene tih svih polovnih vucnih dosta jake, tako da se skoro i ne isplati kupovati, doplatis jos malo i imas novu

Cene su jake ali vredi dati taj novac.Ova drugarova je plaćena 3.000 eura 2001 ili 2002 godine u jesen.Diskovi su fi 610 nazubljeni i prednji i zadnji bez paker valjka.Nosači čistača su od livenog u profila a čistači kovani,ni jedan se nije niti iskrivio niti otpao dok recimo na sadašnjoj Consum koju je u međuvremenu kupio stalno problemi sa čistačima,ležajima...

Zadni put kad sam pitao prosle godine, consum-ova V 28 , fi 56 cm , je bila 3400-3500e, cena sa pdv-om + obezbedjen transport, a ovi ostali sto prave (mbv, backa palanka, minav ...)jeftiniji su bili za 200-300e za istu tanjiracu...

Zadni put kad sam pitao prosle godine, consum-ova V 28 , fi 56 cm , je bila 3400-3500e, cena sa pdv-om + obezbedjen transport, a ovi ostali sto prave (mbv, backa palanka, minav ...)jeftiniji su bili za 200-300e za istu tanjiracu...

Te cene su bez pdv-a.Cenejsku v28 sam platio u novembru mesecu prosle godine 3400e bez pdv-a.

Moguce da ih nisam razumeo, a moguce su i malo digli cene u jesenjoj sezoni, ja sam se raspitivao krajem leta

Hvala vam.Jel zna neko koliko se krecu sa diskom od 560 mm?
Ja imam rusa 1025 i 2008. sam uzeo novu consum-ovu tanjiracu sa 30 nazubljenih diskova sa profilom 160*100,bez paker valjaka,diskom od 560 mm i navodne tezine 1700 kg i kostala je oko 3900e.Slozio bih sa sa zapazanjem miroslavom k,da nema neka vajda od valjaka.Kad se radi sveze oranje nemogu da razbiju grudve sto ostanu,a kad se sprema neorano sa dva reda nazubljenih diskova radi odlicno.Po meni je to suvisno.Radim i u bastama i u njvama,ruja samo svira.A musterije su zadovoljne,jer podignem tockove maksimalno pa koliko teren dozvoli ona tone,nema mucke.Dva prohoda i bude odlicno.Mozda bi hvalilo neko kilo tezine,sto nije problem dodati.Profili su zatvoreni pa su mi predlozili da sipam ulje.Redovno mazanje i sam gas.Ja sam zadovoljan.
spa0519.jpg
spa0520.jpg

Nazad
Vrh