Tanjirače

Ma ja sam pazario Consum-ovu tanjiraču od 36 diska i ništa više mi ne treba

2qk72fc.jpg
<BR>Mene dobro sluzi i ova za manje pare

Jedan nas clan, malo aktivan se ponovio ovih dana. u pitanju je Consumova masina, evo malo slika, u prilogu je i masina koja ce da se bakce s njom :osmeh:

ne vidi se konjaza, samo za ovu bi trebalo malo vise od 160ks...

gledao sam jednog kolegu iz sela jesenas, sa same titan 190ks i zmajeva 3,6m nova, kad doda malo gasa pocne traktor da skace ali nevidjeno skace, smanji gasa on se stabilizuje, doda on opet skace, odkosi zakosi isto i tako jedno 2-3ha radio i vratio je u vrsac...inace super titan ima oko 6000kg.dali je to malo za ovu tanjiracu ili je totalni promasaj tanjiraca?

Neznamo koliko je bila teska tanjiraca i koji precnik diskova, a sto se tice traktora malo je 6000kg za 190 ks

ne vidi se konjaza, samo za ovu bi trebalo malo vise od 160ks...

gledao sam jednog kolegu iz sela jesenas, sa same titan 190ks i zmajeva 3,6m nova, kad doda malo gasa pocne traktor da skace ali nevidjeno skace, smanji gasa on se stabilizuje, doda on opet skace, odkosi zakosi isto i tako jedno 2-3ha radio i vratio je u vrsac...inace super titan ima oko 6000kg.dali je to malo za ovu tanjiracu ili je totalni promasaj tanjiraca?
primera radi,ursus sa slike je slican nasem,i tezi oko 6600 kg.160ks

Moj reno je sa 135 konja imao oko 6200kg težine i sa dve osmotonke pune pšenice znao je da skače pri izlasku na asfalt toliko da mi je pokidao hladnjak.

Hoce i kad se mastraci,nemoze da uvati,opet kazem mislim da je do prenosa,drugar ima Kubotu od 130ks,sa tegovima na PH ima oko 5200kg i pegla spremac od 4,5m,tanjiracu,gruber... nema da zucne prosto lepi za zemlju.
@diklofen
Ako je isti hladnjak kao kod mene(a trebalo bi MWM),oce da pokida kad odu gume sa strane koje ga drze.

e bas kao na drugom minutu, kad oce masinovodji zeludac da ispadne:osmeh: tanjiraca mi delovala sasvim normalno 560 diskovi, nije bila po nardzbini, cim je mogao da je vrati, u MBV vrsac, a na nju je pisalo zmaj 36, dali oni to ne prave vece od 32 diska?

Jedan nas clan, malo aktivan se ponovio ovih dana. u pitanju je Consumova masina, evo malo slika, u prilogu je i masina koja ce da se bakce s njom :osmeh:

/QUOTE]

I moj je slican ovom samo je moj od 3.8m i kupili smo sa jacim ramom ( sastavljena dva u profila) kaze gazda consuma da je tako jaca i teza. Ja ga vucem sa Claasom od 155 ks a bogami i posla s njim.

verujem da ima posla. Nisam vdeo kako ova kombinacija izgleda u radu, ali nisam cuo ni da se vlasnik zali, javice se uskoro pa ce sam reci sta je i kako je. mene je zamolio samo da okacim slike.

Te zmajeve tanjirace iz Vrsca nisu se pokazale bas nesto u radu.Ja sam jesenas vukao tu kao od sale ali nije uradila nista narocito a sa ferocop tanjiracom traktor nezna sta ga je snaslo ali iza odlicno odradjen posao.

Nazad
Vrh