UnIvErSaL774
Član
Ma ja sam pazario Consum-ovu tanjiraču od 36 diska i ništa više mi ne treba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
primera radi,ursus sa slike je slican nasem,i tezi oko 6600 kg.160ksne vidi se konjaza, samo za ovu bi trebalo malo vise od 160ks...
gledao sam jednog kolegu iz sela jesenas, sa same titan 190ks i zmajeva 3,6m nova, kad doda malo gasa pocne traktor da skace ali nevidjeno skace, smanji gasa on se stabilizuje, doda on opet skace, odkosi zakosi isto i tako jedno 2-3ha radio i vratio je u vrsac...inace super titan ima oko 6000kg.dali je to malo za ovu tanjiracu ili je totalni promasaj tanjiraca?
Sto nije zakacio vislje tanjiracu ...... i po meni je 6000kg malo za 190 ks , pa IMT 5106 ima 6000kgNeznamo koliko je bila teska tanjiraca i koji precnik diskova, a sto se tice traktora malo je 6000kg za 190 ks
Jedan nas clan, malo aktivan se ponovio ovih dana. u pitanju je Consumova masina, evo malo slika, u prilogu je i masina koja ce da se bakce s njom
/QUOTE]
I moj je slican ovom samo je moj od 3.8m i kupili smo sa jacim ramom ( sastavljena dva u profila) kaze gazda consuma da je tako jaca i teza. Ja ga vucem sa Claasom od 155 ks a bogami i posla s njim.