Tanjirače

Nemam pojma , samo znam da je ovu tanjiracu vuko neki bager i snjom je pravio puteve , a zatim je kupio seljak i garaza mu je preradila ovu tanjiracu za traktor. On kaze da je tako vozio.

.Ja sam prošle godine kupio tu bosansku i toje jako dobra tanjirača ide u zemlju odlično samo jedina mana štoje u X izvedbi a ne u V tako da kad jako ukosim oće da ostavlja u sredini breg,a nemoze se porediti sa olt ili lemind tanjiračama jer tosu jako lagane i slabe samo za lakše tanjiranje tj.šetanje po njivi i za slabije traktore

Rodjakova tanjiraca Agromerkur Ada, zahvat 2,5 m, 24 diska. Tezina oko 2500 kg. Kupljena letos, uradila oko 120ha, nije imala nekih vecih problema.
2mdo1np.jpg
[/IMG]
1zokzyh.jpg
[/IMG]
2cwki9x.jpg
[/IMG]
1585v0y.jpg
[/IMG]
b4f3wk.jpg
[/IMG]

Vuce je mtz952, i u netarupanom, nepaljenom kukuruzistu napravi dosta dobar posao. Tako sm ove godine sejao zito, kad budem imao prilike, slikacu kako to izgleda.

E samo jos pozadi da se nabaci bar jedan tezak valjak i to je prava stvar. Ova tanjiraca je ok . Jer uspe da uradi poso u jednom prolazu?

Ja sam razumeo da u kukuruzistu moras 2x da prodjes . A u suncokretu jednom. Da li sam dobro razumeo?

Iza ovog valjak mozes odma da zakacis sejalicu od 2.5m . I u jednom prolazu sve zavrsis.

Ajde ako imaš postavi slike tanjiranog zemljišta biće mnogo jasnije.
Nemam nazalost. Nemam obicaj da slikam kad radim, ovo je zato sto sam hteo na forum da okacim, jer izgleda kao nov proizvod, tj nema ga u velikom broju... Mogu da slikam psenicu, ali nece se mnogo videti, jer je posle setve povaljano, pala kisa, a i proslo je vise od mesec dana!

Nazad
Vrh