Zrenjaninac
Član
Bubu trebao si snimiti njivu nakon prohoda tog diskosnog pluga da vidimo kako zatrpa masu i kako izgleda njiva uopšte .
Jel si kupio ovu mašinu ili pozajmio?
Jel si kupio ovu mašinu ili pozajmio?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izvinjavam se ako se nisam izrazio kako treba... To je tanjiraca sa koso postavljenim diskovima....Pa i kod tanjirače stoje pod odredjenim uglom.
Kod mene su sigurno 80% leskovacke sa drvenim lezajima. One odlicno idu u zemlju ali se teze vuku nego one sa metalnim lezajima. Ako je ocuvana onda nema razloga da se izbegava. U svakom slucaju probaj pre kupovine. Cena je sasvim uredu ako je dobra. Ja sam moju prodao za 250 eura. Bila je ispravna ali su diskovi bili potpuno istroseni.ljudi,valja li sta leskovacka tanjiraca 20 diskova(drveni lezajevi),svi tanjiri nazubljeni,covek mi trazi 450e?
treba mi za vocnjak,ne za oranicu,vuko bi je ferguson,ima li uopste vise drvenih lezajeva i na sta treba obratiti paznju?Kod mene su sigurno 80% leskovacke sa drvenim lezajima. One odlicno idu u zemlju ali se teze vuku nego one sa metalnim lezajima. Ako je ocuvana onda nema razloga da se izbegava. U svakom slucaju probaj pre kupovine. Cena je sasvim uredu ako je dobra. Ja sam moju prodao za 250 eura. Bila je ispravna ali su diskovi bili potpuno istroseni.