dragan.kovacev
Član
Danas stigao suncokret: Neoma 202 evra, Kondi 192 evra. Cene su bez hemije i za plaćanje u septembru.
za ovu cenu jos nisam cuo ove god.
o cemu se radi ovde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas stigao suncokret: Neoma 202 evra, Kondi 192 evra. Cene su bez hemije i za plaćanje u septembru.
Ako je iznad 80% a sigurno jeste oni su zakonski pokriveni,ali za tebe je to lose!Uvek suncokret preko 90% uzimaj posto razlika od 10% je jako velika u semenarstvu!Na deklaraciji piše za Neomu da važi do 1.6.2013, a za Kondi 31.12.2013. sad sam gledao. Baš ću sutra ići do ovog mog dobavljača, da vidim kolika je klijavost i energija klijanja pošti na deklaraciji nepiše.
I ja takodje...On ti je obican Lino tip kao i Kondi,Delfi,Dolbi...Ako si hteo Neomu,verovatno si hteo da prskas Pulsarom,onda si trebao traziti Alego,Adagio!Ali ako si se predomislio,mislim da nisi pogresio,Armony je poboljsana verzija Kondia i na plodnim zemljistima daje rekordne prinoseJa sam umesto Neome uzeo Armoni seme za suncokret.
Gde to moze da se nabavi pod tim uslovima?
bice posejana na 30 cm jer je takva zemlja, sa 150 kg npk i 150 kg urea u setvi i po mogucstvu jos 100 kg kan u spartanju. ako neko ima detaljnija iskustva sa sikorom bio bih zahvalan? inace cale mi je rekao: ukoliko ta tvoja sikora ne rodi slobodno se seli iz kuce