Syngenta hibridi i sorte semena

Pa naravno da ga nisu odrali duplo,a ni priblizno tome,ali je opet skuplje nego sto se nudi na drugim mestima.
Za te pare moralo bi biti sa insekticidom.

Zanimljivo je to sa Pakom,pricalo se kako ga nece biti dovoljno jos u februaru,a sada ga manje-vise ima svuda.

Poslednja izmena:
Tamo gde sam ja naručio Pako sa Cruiserom mi je rečeno da će biti između 4700 i 4900.

Keš varijanta ili na agrorok-odloženo i zemlja porekla i dalije cruizerom ili nečim drugim zaštićeno.

Jbg kod nas je tako. 5150 i da platis do 1. maja. A Pionir V52 seme zasticeno poncom, i da platis do oktobra ili novmbra 6000 din. Moj kolega uzeo.

Cekaj vidim da ovde mnogi kupuju syngentu pakovanu kod nas a ja sto sam uzeo jedne vrece su pakovane u Milanu a druge u Francuskoj pise na vrecama koja je to sad razlika i sta je bolje!

Danas stigao suncokret: Neoma 202 evra, Kondi 192 evra. Cene su bez hemije i za plaćanje u septembru.

Poslednja izmena:
Stigao je Pako danas. Cena je 4980 din za setvenu jedinicu. Tretiran je sa insekticidom, francuski, težina 5.8 kg.

Stigao Deciso za probu
281dh4y.jpg
2yn2kx3.jpg
30ji645.jpg

Danas stigao suncokret: Neoma 202 evra, Kondi 192 evra. Cene su bez hemije i za plaćanje u septembru.
Da li je to cena sa PDV-om ili bez?

Nazad
Vrh