Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne vidim problem u toj etiketi...Jel ste gledali mozda klijavost Neome,cisto da znate?! Ja ovaj Armony sto sam uzeo 91% klijavost,dok sam video neki Dolby i Neomu sa 85-86% klijavosti...
Za suncokret je to OK klijavost,sa obzirom da je zakonski minimum sve iznad 80%ja sam gledao i pise da je klijavost 91
Ja platio Pako francuski sa cruiserom 0,5 4900 dinara, imali u ponudi i Pako PKB dorada 4700 sa forzea, ali je bio 5 kg, a francuski 7, pa sam tako odlucio. Prodao ranije netretirani Pako, cena mu bila 3900. Kondi dobio za robnu razmenu, jos neznam cenu.Koliko ste placali, Pako, Kondi...?
Taj domaci pako + FZ je tezak 5.1kg, a klijavost 95% , al me heliko razocaro, klijavost 88%, posejacu cesce, sreca samo je uzet za probu.
Koliko ste placali, Pako, Kondi...?
Pako je domaci agroseme kikinda dodatno tretiran 41e vreca.A vidis npr. ja sto sam uzeo Paco domaci sa FZ 0.5 tezak 6.7. . . a Francuski za cruzerom 5.7. . .
Kako gledate klijavost???