dragan.kovacev
Član
Danas stigao suncokret: Neoma 202 evra, Kondi 192 evra. Cene su bez hemije i za plaćanje u septembru.
za ovu cenu jos nisam cuo ove god.
o cemu se radi ovde?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Danas stigao suncokret: Neoma 202 evra, Kondi 192 evra. Cene su bez hemije i za plaćanje u septembru.
Ako je iznad 80% a sigurno jeste oni su zakonski pokriveni,ali za tebe je to lose!Uvek suncokret preko 90% uzimaj posto razlika od 10% je jako velika u semenarstvu!Na deklaraciji piše za Neomu da važi do 1.6.2013, a za Kondi 31.12.2013. sad sam gledao. Baš ću sutra ići do ovog mog dobavljača, da vidim kolika je klijavost i energija klijanja pošti na deklaraciji nepiše.
I ja takodje...On ti je obican Lino tip kao i Kondi,Delfi,Dolbi...Ako si hteo Neomu,verovatno si hteo da prskas Pulsarom,onda si trebao traziti Alego,Adagio!Ali ako si se predomislio,mislim da nisi pogresio,Armony je poboljsana verzija Kondia i na plodnim zemljistima daje rekordne prinoseJa sam umesto Neome uzeo Armoni seme za suncokret.
Gde to moze da se nabavi pod tim uslovima?