Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mernje pokazuje 145 g suvog zrna po klipu.
Kiraj ako nije problem izbaci gustinu setve za hibride i da li su na jednoj parceli?Inace, svaka cast za korisne informacije koje pruzas...i unapred hvalaU donjem redu je pako , 5 klipova su teški 1130 g ,zrno sa ovih 5 klipova teži 930 g a vlaga je 25%
Kako je proslo branje ?Ja ću sa berbom u klipu Paka krenuti krajem ove nedelje.
Hvala na pitanju ekstra . Evo ukratko da opišem ovaj syngentin hibrid : Setva je bila na 21cm , nicanje takoreći 100% ( jer nisam našao da neki fali u vrsti ) ,početni prirast odličan, visok u tr. p. m....erine, crvenilo razbija ( cela stabljika crvena ali klip normalan ) , vlagu malo sporije odpušta jer je fao600 ali na drugim parcelama gde takođe imam ovaj hibrid sa manje prihrane znači oko 120kg ureje vlaga je trenutno oko 18-19% , ali ono što mi je najbitnije kukuruz je zdrav bilo je malo patrljaka i malo bolesnog ( jedna kolica ) ali sve je to odlično , ovaj je dobio u jesen 150kg/Kj 15:15:15 šabačke odnosno prahovo i u martu 150kg ureje rumunsku , sa pola jutra je bilo dve prikolice jedna petotonka i jedan prepravljen špediter oko 3.5T.Kako si zadovoljan?