Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
meni je stigao adagio i armony,to sam trazio i dobio,bilo je i kondija neome delfi al sve je bilo rezervisano.......Je l' stigao nekom Kondi?
Da li si sejao Armony,kako se pokazao?!Cuo sam da ima najveci potencijal prinosa od svih hibrida Syngente?!meni je stigao adagio i armony,to sam trazio i dobio,bilo je i kondija neome delfi al sve je bilo rezervisano.......
Koliko placas na jesen? Kod nas je Armoni sa 5l Gardoprima i 1l Fuzilejda 251e, placanje na jesen u robiNK Armony je poboljsana verzija Kondija,tako mi je receno od strane strucnih lica iz Syngente! Ja sam uzeo paket Armoni,Fuzilejd i Dual gold,placanje na jesen...
Tako nesto,kad budem uzimao danas preostali kukuruz znacu tacnu cenu!Koliko placas na jesen? Kod nas je Armoni sa 5l Gardoprima i 1l Fuzilejda 251e, placanje na jesen u robi
Ako je vec uradjeno sa cruiserom,nema potrebe.Dali je potrebno dodatno tretirati insekticidom seme suncokreta (neoma) iako je tretirano