Syngenta hibridi i sorte semena

hahah blago vama :) ja kad bih narucio da mi stigne na kucnu adresu mislim da bih dobio samo razglednicu.. :)

Dogoveren danas ogled kukuruza šest sorti, seme stiže krajem sledeće nedelje(iz uvoza) pa ću onda znati koje su tačno sorte.

Kondi Francuz, deklaracija vazi do 31.12.2013, i za Dolbi ista deklaracija samo sto je Madjar
a za Neomu deklaracija vazenja 06.2013, iz Srbije valjda zato, a mozda je i prepakovana jel mi sad nudi i otrove uz nju, pulsar i fuzileid za 20e
kakva je vasa Neoma?

Evo ovakva

U tacki 12 broj resenja o prepakivanju stoji prazno, pa ne bi trebalo da je prepakivana, a datum vazenja dekleracije je do 1.6.2013.
Vlasnik zadruge mi je nedvosmisleno rekao da nije prepakivana, e sad :sta:
Ovih dana bi terbalo da stigne i lg

Јел неко има или је имао Алего? Већ другу годину не могу да добијем.

NK Armony je poboljsana verzija Kondija,tako mi je receno od strane strucnih lica iz Syngente! Ja sam uzeo paket Armoni,Fuzilejd i Dual gold,placanje na jesen...

Ne vidim problem u toj etiketi...Jel ste gledali mozda klijavost Neome,cisto da znate?! Ja ovaj Armony sto sam uzeo 91% klijavost,dok sam video neki Dolby i Neomu sa 85-86% klijavosti...

Ne vidim problem u toj etiketi...Jel ste gledali mozda klijavost Neome,cisto da znate?! Ja ovaj Armony sto sam uzeo 91% klijavost,dok sam video neki Dolby i Neomu sa 85-86% klijavosti...
url=http://www.dodaj.rs/?3K/hG/3aXF6QC4/seme-2013-004.jpg]
seme-2013-004.jpg
[/url]

klijavost je 94%

- - - - - - - - - -

Nazad
Vrh