Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pisao sam vec moj slucaj sa Helikom ali ajde da ponovim.
2011 po prvi put sam ga posejao i pokazao se odlicnim. Oko 5500 do 6000 kg/kj. vlaga 15,...% Prosle god opet sam ga posejao misleci da cu ga jos dogo posejati, medjutim prc....
Setva je bila 5 Aprila a rod do 1000 kg/kj. Na nekim mestima uopste nije doslo do oplodnje, mnogo jalovih biljka visoke do 3 m je bilo. Ove godine definitivno necu ga posejati a posejacu iskljucivo te hibride koji su imali oplodnju i dali relativno dobre prinose u tako susnoj godini.
Ne znam za Pako al sam 100% siguran da 2011 Heliko je bio tezak 10.5 kg 25.000 zrna. Zrna su bila neverovatno krupna! Mislim da je dorada bila Padindka skela.Hteo sam uzeti 30 vreca paka i 20 heliko, pa sam se predomislio 40pako a samo 10heliko, gde god sam gledao pako 7,2kg vreca, a heliko 5,2kg
i meni ce 60% zauzeti DKC
Danas uzeli Pako zemlja porekla Francuska ,težina 7.2kg . Čudno mi da je seme kalibrisano 4x12mm i da je naša deklaracija lepljena sa donje strane ?[/QUOTE Isti je slucaj i kod mene kolege,a sta vam je cudno? Meni je lik rekao da nalepnica ide sa donje strane na uvozno seme e sad...
Kaze stici ce u toku nedelje kondi i delfi, inače gde god sam zvao jos niko nema.Je l' stigao nekom Kondi?