Rasa91
Član
Kupis gotov zacin i to je to, imas sve napisano na njemu. Ja uzimam u Donata Zrenjanin. Novasadsku i sunkaricu. Malo ima posla oko pripreme ali se isplati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ajd malo pojasni recenicu.... Stomaci su ekstra u kavurmi?Ja uzimam papriku i sve sto treba za svinjokolj u prodavnici Olta kuzminska Sremska Mitrovica . Papriku samo ekstra slatku .Ljutu ne koristim ,nekad smo je ubacivali toliko da kad mesas osetis da ti goru ruke a sad zbog dece i zdravlja izbegavamo ljuto i zacinjeno. Creva za kobasice obavezno kalibrisana srednji kalibar da sve kobasice budu iste debljine ravnomernije se suse .Kulen u f 55 i f 65 ,kate izbegavam meni to gadno izgleda ,Svargli punimo isto kolagen crevo f 80 tako nesto jer stomaci su ekstra u kavurmi a imam spric veliki od 20 kg sa reduktorom i vise tipova cevi pa nije problem da proteramo i vece komade kocke kad punimo. Solenje obavezno krupna morska so tuzlansku izbegavam suvise sitna nalepi se bude preslano a i sa morskom ima suvo meso neku posebnu slast . U zadnje vreme uzimam i crevo za rostiljsku kobaju klinci su odusevljeni a i kuvarice cas posla je ispeku
Pitam za stomake u kavurmi.Kuva i melje?