Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prica uvek aktuelna. Samo sto cu ja luftovati ove godine.Sami radimo. Nismo neki majstori, ali za sebe ok. Kad je valjalo zadnjih 30 valjda ce valjati i sledecih 30. Nedavno sam cuo ovo da li je sala ili zbilja procenite sami. Kaze.. Dok je baba bio u punoj snazi to se znalo ustane seu 5 upalu se bagraci skupi se drustvo popije se rakija pa na poso.Pokolje se kolko se imalo obicno dva tri godisnjaka pa redom kafa kuvana rakija kuvano vino poso naravno tece posle pecenja na brzinu pa barevina pa uz to vino pivo do uvece sve gotovo. krvavice, majuske, svargle,cvarci utim i vecera ko je bio tu ako nije zagino u medjuvremenu. Jos ako zovu i tamburase e onda poginu i ovi sto nisu zaginuli.Tako je bilo nekad. A danas? Baba ostario sin preuzeo palicu i doso disnator. Sin naravno pozove majstora jer se nesto i nije trudio da nauci. Majtor dodje s pomocnikom baba pita sta ce te popiti majstor kaze nista ... e bem ti majstora misli baba u sebi. Poruse oni svinje omamili ih onom strujom pa komsije nisu ni culi da se kolje, nisu to vise ni oni godisnjaci od po 200 kila napreduje poso.........Majstore pivo, vino ...kazo sam NISTA....e tu baba odustane. Do 1 sat sve gotovo majstor nece ni da ruca kaze zuri ima jos dva poslepodne da uradi.Baba nervozno seta po avliji i veli i STA JA SAD DA RADIM DODOVECE BEM TI DISNATOR.
Ti ne jedeš meso ?
Urađena je kontrola.Poslacemo vam kontrolu za trihinelu.
Ovo su malo veći teoci.Jok ti jedeš hhahahahaa... Dok lava ne probam za mene je tele kralj životinja.
Juče oprana i spremna za "upotrebu".Danas se kolju drugi.
Kompenzacija, I i IV pokos lucerke .Tradicija koja traje .Tovili ili kupili?