peto1
Moderator
@ Pera NS 91 uzmes peletrirku i napravis novu granulu od te prasine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to sigurno da otvara?Upravo sam obavesten da Megi otvara klanicukakvi su uslovi pricajte
![]()
Godinama pokušavam naći prave reči kad ono evo gaBilo bi to zaista lepo.Iskreno bih voleo da kunicarstvo zazivi u Srbiji a ako neko treba da uspe u tome onda je to Megi.Ja imam 8 priplodnih zenki i jednog muzjaka (za sada) a komsiluk me uveliko smatra ludim.Kazu koliko to jedu kunici mogao bi svinje da drzis...ja im objasnim da se ne radi o racunici nego o kvalitetu mesa,te da hocu da mi se deca zdravo hrane a oni sumnjicavo klimaju glavom....e onda me pitaju je li istina da macka i zec mogu da se pare i ja tuLakse je Srbinu nabiti "metar u **greška-nego santim u glavu".
Lakse je Srbinu nabiti "metar u **greška-nego santim u glavu".
Čovek me oduševio , uspeo je da da definiciju za vekovnu Srpsku psihopatologiju a evo i matematičke formuleLegendarna izjava.![]()
Kod mene ista prica,kad pomeneš zeca svi fuj,pari se sa mačkom,stvarno nemam više snage da se borim sa vetrenjačama.Teraš svoje ,znaš šta valja,i ne obazireš se preterano.