Drobac pa ti na svim forumima jasno postavljaš pitanja,ja mislim da si neki perfekcionista
i na svaki lonac poklopac,ne samo ovde,nigde nisam pročitao da si ti sa nečim zadovoljan ili da neko radi
kako valja i treba.Nerazumem taj stav pa ni ovo kako ti nazivaš peazna slama,na onom drugom forumu ste me napali zato što sam izneo činjenice oko onog šarca itd... oni koji su to pratili tu temu znaju o čemu se radi,pa si opet imao neku opasku čak i na standard kunića.Mani se čoveče činjenica i prazne slame zato nam tako i ide što smo mi Srbi najpametniji,druže Drobac moraš još jako puno videti i obići sveta kunićara i farmi da bi mogao biti poklopac na svaku šerpu.Mislim davsi ina dve emisije koje su bile u protekla dva meseca imao neki jako čudan komentar.Uradi makar mali korak ili iskorak u kunićarstvu u Srbiji što sam makar ja donekle pokušao i radim pa onda pridikuj,samnom može da se polemiše samo na stručnoj osnovi i kroz brojke i procente koje mogu da pišem danima ali nema efekta jer to neko sve ospori sa običnim komentarom kao to je ok ali.....Dokle pobogu ljudi,neznam otkud vam takva negativna energija i toliki pesimizam.Uskoro u radnjama će biti mesa jer sam na dobrom putu da to rešim,ali veruj mi neće biti očišćeni ovnoliki i orijaši.Jer je to neki Tesla za kuniće smislio i obrazložio i dokazao a ja neću da budem taj koji piša uz vetar pa mlatio ti ili ne praznu slamu.