peto1
Moderator
@ Pera NS 91 uzmes peletrirku i napravis novu granulu od te prasine.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel to sigurno da otvara?Upravo sam obavesten da Megi otvara klanicu kakvi su uslovi pricajte
Godinama pokušavam naći prave reči kad ono evo gaBilo bi to zaista lepo.Iskreno bih voleo da kunicarstvo zazivi u Srbiji a ako neko treba da uspe u tome onda je to Megi.Ja imam 8 priplodnih zenki i jednog muzjaka (za sada) a komsiluk me uveliko smatra ludim.Kazu koliko to jedu kunici mogao bi svinje da drzis...ja im objasnim da se ne radi o racunici nego o kvalitetu mesa,te da hocu da mi se deca zdravo hrane a oni sumnjicavo klimaju glavom....e onda me pitaju je li istina da macka i zec mogu da se pare i ja tu Lakse je Srbinu nabiti "metar u **greška-nego santim u glavu".
Lakse je Srbinu nabiti "metar u **greška-nego santim u glavu".
Čovek me oduševio , uspeo je da da definiciju za vekovnu Srpsku psihopatologiju a evo i matematičke formuleLegendarna izjava.
Kod mene ista prica,kad pomeneš zeca svi fuj,pari se sa mačkom,stvarno nemam više snage da se borim sa vetrenjačama.Teraš svoje ,znaš šta valja,i ne obazireš se preterano.