crni tekir
Član
Cak sta vise -ona i trazi ïntimu" kada hoce da se okoti.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naravno,kod mene je stalno upaljeno svetlo pošto je dosta mračna prostorija.Ona traži mračno,skrovito mesto gde će se okotiti i zaštititi mlade,gde će im biti toplo,zato i služi kotilica.Cak sta vise -ona i trazi ïntimu" kada hoce da se okoti.
Ivane ima nas dosta kunićara koji smo stariji ali nismo matori i nismo fiju fiju, ali negledamo dali je zec crn ili beo, mi samo uživamo u zečijem ukusu i mirisu. Ivane pozdrav od starijeg kunićara.Necu razumeti babske price tipa: "Batli si ko beli zec"... Ili kad mi kazu zec baksuzan, zec ne valja da se jede, ali najgore od svega kad mi kazu to ljudi koji su drzali zeceve jeli ih ko ludi i onda im to odgovaralo pre 30 godina a sada im ne valja nesto... Npr kazem ja mojima hocu da nabavim zeceve za tov, a ovi patuljasti ostaju za ukras, odmah skocili: "Ko ce ti jede zecetinu" a bas se dobro secam da se niko nije zalio pre par godina kad sam zaklao nekog mesanca i ispekao ga, nista osim kostiju nije ostalo.
Tako da su ovi matori malo fiju fiju po tom pitanju ne znaju ni oni sta hoce.
Upravu si Tekir, ma neljutim se ja na Ivana , ali možda će nekome da smeta.Ma budemo i mi "crni" -fiju-fiju kad se uz zecetinu nadovacamo dobrog vina
Ivane znaju oni šta je lepo samo što pokušavaju da drže do toga da su oni u pravu. Nego im pokaži šta Pera iz Begeča pravi od zekova ili zeka na ražnju, voda curi na usta samo kad gledaš, pa će malo drugačije pričati. Ivane pozdrav.Haahahaha, crnomarkovicu nisam mislio npr na Vas, Vi drzite kunice i ne mislite da su baksuzi itd itd, nego sam mislio na one koji su pre drzali zeceve i jeli ih a danas im to ne odgovara. E njih necu razumeti.