svastara

Drugari kod mene je svetlo upaljeno samo uvece kada ih hranim nekih sat vremena,a preko dana ima svetlosti od jednog prozora i vrata,i to im je dovoljno...posto zenke najvise vole da kada se kote da im je mracnije,verovatno se osecaju sigurnije nego da im stalno svetlo gori...

Menii se okotila zecica pre dva dana i danju ne ide kod malih i neznam dal ih doji sta da radim.
I stalno mi izlazi preskace mi ogradu od kad se okotila. I da ne zaboravim da joj je ovo da prvi put da se okoti.

Ide ona kod njih sigurno,drugar. To je prirodni nagon da ne otkriva leglo...Retko kada ces videti da prilazi malima,cak sta vise uvek ce kada dodjes do nje da se skloni sto dalje od njih.Jos jedan mali savet- nemoj da joj diras leglo,bar 7 dana dok se ne ustali-mogla bi da se uspanici i da ih razbaca.:ppozdrav:

Posto je napolju vec otoplilo,moji se malisani vec uveliko rashladjuju i odmaraju :haha: spavaju ko ludi:osmeh:

dsc0835.jpg

Hehe njemu nece biti dosadno...:haha:
Evo drugari malo pre su mi otisli jedni gosti,koje sam upoznao pre par godina zahvaljujuci bas kunicima,a rec je o TIBORU i njegovoj supruzi(i sina koji je danas morao da cuva kucu pa nije dosao),inace jako dobri i fini ljudi,lepo smo se druzili,pricali a naravno i morali su da probaju moje sve specijalitete a o utiscima neka vam tibor kaze:osmeh:,i bez domaceg ::vino::nista ne bi bilo:haha:...U svakom slucaju bas mi je drago da sam upoznao takvu divnu porodicu kao sto su oni!!!Tibore:ppozdrav:

Al nas nahvali,druže.Sad ću da ti vratim istom merom:eek:ve đakonije kod Pere ne mogu da se opišu,kobaje po nekom specijalnom receptu,u životu take nisam jeo,a tek rolovani dimljeni kunić,nešto isto tako neopisivo!Pa tatino domaće vino!!!A tek kunićarnik:hotel *****,čisto,uredno,lepi,funkcionalni kavezi i predivnih kunića mali milion.

Blago vama kad' ste blizu,pa mozete da se druzite...Kod mene slabo ima kunicara a vecina drugara nece ni da proba meso kunica....::lose::

Bas mi je krivo drugar tesko je nas ljude razumeti pa ovo je 21 vek ko ne zna sta i kakvo je meso od kunica e onda j-biga...Sta da ti kazem bolje ti je da se preselis kod nas pa da se onda i ti druzis sa nama:osmeh::haha:

Necu razumeti babske price tipa: "Batli si ko beli zec"... Ili kad mi kazu zec baksuzan, zec ne valja da se jede, ali najgore od svega kad mi kazu to ljudi koji su drzali zeceve jeli ih ko ludi i onda im to odgovaralo pre 30 godina a sada im ne valja nesto... Npr kazem ja mojima hocu da nabavim zeceve za tov, a ovi patuljasti ostaju za ukras, odmah skocili: "Ko ce ti jede zecetinu" a bas se dobro secam da se niko nije zalio pre par godina kad sam zaklao nekog mesanca i ispekao ga, nista osim kostiju nije ostalo.
Tako da su ovi matori malo fiju fiju po tom pitanju ne znaju ni oni sta hoce.

Necu razumeti babske price tipa: "Batli si ko beli zec"... Ili kad mi kazu zec baksuzan, zec ne valja da se jede, ali najgore od svega kad mi kazu to ljudi koji su drzali zeceve jeli ih ko ludi i onda im to odgovaralo pre 30 godina a sada im ne valja nesto... Npr kazem ja mojima hocu da nabavim zeceve za tov, a ovi patuljasti ostaju za ukras, odmah skocili: "Ko ce ti jede zecetinu" a bas se dobro secam da se niko nije zalio pre par godina kad sam zaklao nekog mesanca i ispekao ga, nista osim kostiju nije ostalo.
Tako da su ovi matori malo fiju fiju po tom pitanju ne znaju ni oni sta hoce.
Ivane ima nas dosta kunićara koji smo stariji ali nismo matori i nismo fiju fiju, ali negledamo dali je zec crn ili beo, mi samo uživamo u zečijem ukusu i mirisu. Ivane pozdrav od starijeg kunićara.:haha:

Haahahaha, crnomarkovicu nisam mislio npr na Vas, Vi drzite kunice i ne mislite da su baksuzi itd itd, nego sam mislio na one koji su pre drzali zeceve i jeli ih a danas im to ne odgovara. E njih necu razumeti. :osmeh:

Haahahaha, crnomarkovicu nisam mislio npr na Vas, Vi drzite kunice i ne mislite da su baksuzi itd itd, nego sam mislio na one koji su pre drzali zeceve i jeli ih a danas im to ne odgovara. E njih necu razumeti. :osmeh:
Ivane znaju oni šta je lepo samo što pokušavaju da drže do toga da su oni u pravu. Nego im pokaži šta Pera iz Begeča pravi od zekova:ppozdrav: ili zeka na ražnju, voda curi na usta samo kad gledaš, pa će malo drugačije pričati. Ivane pozdrav.

Nazad
Vrh