svastara

Drugari : Moj savet je ako nemate uslove za odrzavanje temperature ne parite do 1/2 avgusta ako nastave ovako ove vrucine mozete izgubiti tako dobre primerke zenki a i malima je kritican opstanak.no svako ima svoj plan.

Au drugari pa niko da kaze neke lepe vesti:sta:.nazalost i kod mene je tako ko i kod vas vrucine uzimaju svoj danak,jedno leglo panonaca koji su imali 9 dana juce zenka izgazi 4 ostala jos dva,i jedan od 2.5 meseci se izvrno usled vrucina,nejednu skoro nista,a vode nesto i nepiju preterano,samo se prebacuju sa jednog kraja na drugi i pokusavaju da se malo rashlade,a ocekujem jos jednu zenku da se okoti oko 27 nadam se da barem zenka nece odapeti,uffff...

Veoma lepo al se vidi da je sve novo,mogu da zamislim kako će izgledati za godinu-dve.Osim ako ih ne čisti svaki treći dan.

E ovako mi izgleda šoferka na renou sinoć posle oluje u indjiji

23062013005.jpg
23062013006.jpg

- - - - - - - - - -

img0772.jpg

- - - - - - - - - -

Aovo su samo manji komadi leda koji su padali.:sta::sjasi:

A evo i video snimak da vidite kako je bilo.

http://youtu.be/LEA9qeF3Bp4

- - - - - - - - - -

Najviše su stradali automobili, stakla i udubljenja po karoseriji, auta izgledaju ko da ih je neko udarao velikim kuglama.Pouka posle ovoga obavezno osiguravati stakla, sad ću da se češem zbog troškova.
::novac::

Bas katrasofa.Ljudi i vreme se okrenulo.Pre nekih mesec dana je bilo u Kuli ovakvo nevreme da su ljudi roletne i prozore menjali...

Auuu velika steta to mora da je polupalo i crepove.
Ccc vala jedino nije pogodila steta od grada ko pije viskic sa hledom.

Pa mi narod srbije treba da budemo sretni, toliko pregovora da udjemo u evropu a evropa nam dolazi sama, toliko su nam blizu da su već tu skoro do ŠIDA. Već se osećam evropljaninom bez obzira na afrički život.:sjasi::haha:

Dobro si opisao druze,dodao bih da se samo boim da nam oni ne pojedu nase zrave kunice a mi samo skart. Hej robovi,robovi spasice nas grobovi.

Zdravo ljudi,ima li ko da proda panon belog muzjaka i zenku.

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh