svastara

Pa ja na poslu nesto radio i kada pored moje glave sleti nesto veliko kao avion:haha:,reko ovo moram da uslikam i da pokazem na forumu sta sve to ima kod nas,strasno...

aejovWq_700b.jpg

mali odmor

30052013004.jpg
30052013010.jpg
30052013007.jpg

- - - - - - - - - -

Juče sam sebi dao mali odmor na planini Rtanj. Stvarno je lepo za odmor šetanje i za uživanje u prirodi.:haha:

Šta da radim kad mi je posao takav da obilazim našu Srbiju u kojoj još ima lepe netaknute prirode.Dosta često sam u Soko Banji gde su vazduh i priroda dosta dobri, a za pecaroše tu je veliko Bovansko jezero.

Jos malo pa nece ni toga vise biti(netaknute prirode)evropa nam namece GMO hranu(i sami se bore protiv toga),slovenci ili koji su vec otvorili cinkaru u sred rodne zemlje(Indjija) norvezani fabriku boja i lakova.i tako dajle.......

Mina345
Odgovori bih ti na pp da mogu jednostavno ne ide ????????
Pozdrav

fvlb1s.jpg

Crni,svrati nekad i do Bajine Baste.Prirode (netaknute) ima na pretek.Danas sam celo prepodne proveo na Tari....Nauzivao sam se prirode i nabrao 10-tak kilograma kvalitetnih pecurki (vrganja,krasnica,puraka....):ppozdrav:

Pozdrav tekir ,dolazim i u bajnu baštu u mlekaru ali ne tako često, a tvoj kraj mi je dosta poznat i priroda je super, blago tebi bar imaš sa čim da se hvališ. Takodje blago i tvojim zečevima što imaju čistu prirodnu travu.:sreca:

Blago tebi Crni,kada ti je takav posao da obilazis sve krajeve u Srbiji. Ja kada udjem u firmu,otkucam karticu i do 15,00 nema napolje ("HE" B.Basta).Popodne radim sa drugarom (klanica -pecenjara),ni to nije preterano zanimljiv posao ali bar se krecem (nabavka stoke) po selima a to je opet saradnja sa ljudima i uzivanje u prirodi.:ppozdrav:

Nazad
Vrh