Pera NS 91
Član
Drugar mozda ti je zenkica preugojena,ili ti je mozda neke Vece rase poput B.Orijasa koje hoce da se pare tek posle 6,7 meseci....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Baš je šteta,ali moramo da se pomirimo sa činjenicom da neki put imamo i gubitke- Vruljo šta misliš šta je uzrok naduvenosti.Al mi ovaj jul napravi gubitke,otislo mi 10 komada malih od 2.meseca.Pojavi se naglo naduvenost i u toku dana odapnu.Creva puna vazduha samo sto ne eksplodiraju.
Društvo kako vam ušati podnose ove vrućine
Kod mene su uginuli 3. dana života mladi kaliforn. Danas je peti dan od koćenja kad bi bilo dobro pripustiti ženku. pozz.
Lazna skotnost pisalo se dosta o tome citaj malo u nazad da ih je pojela bilo bi tragova npr.krv nemoze da nestaneKod mene sami problemi pa i ovaj da iznesem.
Kupio sam mladu ženku od poznatog uzgajivača, pred parenje je kijala i šmrkala pa sam joj davao sufadimidin, kod njega hranjena peletiranom hranom. Kod mene jela crvenu djetelinu i kukurz-ječam. prije tri dana koćenje, napravila brlog i očupala dlaku. danas zaviro u kotilicu nema ništa osim dlake, ni traga mladima. Pitanje je ako je kanibalizam u pitanju, da li bi to isto napravila i sljedeći put?