svastara

Hristos Varskse.
Zelim svima Srecan Vaskrs i da ga lepo provedete uz svoje najblize.
:)
Lep dan za gulas od kunica i za rostiljanje.

Okotila mi se jedna zenka i jos 3 pripremaju gnezdo.
Tako da ce biti kunica...
A jos jedna ceka parenje.

Farma kod okram_ca nema sale ali sad cu uskoro zavrsiti moju gradjevinu pa ce i kod mene biti farma evo samo da kazem da ce mi tovni kavez biti dugacak 6 metara

Nema zezanja treba praviti gulas celo leto.
Auuu meni je najveci 2,5 x 1m.
Izradio sam se, poprilicno posto dosta sam rasprodao od predhodne 2 ture i prakticno nisam ostavio sebi nista.
I tek sad tovim za letnje izlete.
Ali sta cu treba i love.

- - - - - - - - - -

Okotile se jos 2.
:osmeh::ppozdrav:

Meni se okotila jedna kalifornijska,8 komada,prvi put.... sve u svemu zadovoljan sam.. kod mene ima 5 kaveza sa kotilicama u kojima su zecice,dimenzija 110 duzina 60 sirina i 50 visina,sa unutrasnjom kotilicom..Tov se obavlja u jednom tzv. oboru na podu,gde su zecevi starosti od 4 do 9 meseci(muzijaci i zenke zajedno).. Hranim ih lucerkom,jarmom pomesanom sa koncentratom,a jednom-dvaput nedeljno im dajem travu zelenu,dok povrce(sargarepe,kupus...) dobijaju svaki drugi dan :osmeh:

Hristos vaskrse derani,šta se radi vidim ima prinova bogu hvala.Onaj moj zekan upro da savlada zečicu al kao da neda,jel moguće da je mlada uzeo sam je kako ovaj na najlonu kaze sa tri meseca a kod mene je mesec dana

pera136.jpg

- - - - - - - - - -

Pozdrav društvo za praznike sam bio u makedoniji i naleteo sam na jako lepu i doteranu kucu, šta vi mislite.:haha:

Nazad
Vrh